Tt test po 8 dní IUI

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
1.6.22 15:59

tt test po 8 dní IUI

Dobrý den, :mavam: dnes jsem 8 den po IUI a v odpoledních hodinách jsem si dělala tt test, který vyšel slabě pozitivní, ale to může být z ovotrile. Myslíte že když jsi ho udělám ráno a kdyby byla čárka silnější může to značit úspěšnost? Děkuji za odpovědi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68920
1.6.22 16:07

8 dní po IUI je to s velkou pravděpodobností Ovitrelle. Ano, pokud by znatelně sílil, nejspíš by to signalizovalo, že se tam asi něco odehrává, ale minimálně do vynechané MS je to takové lovení duchů s vypovídací hodnotou někde ve hvězdách, má to tak spousta žen, kterým pak MS normálně dorazí. Prostě se obrň trpělivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
1.6.22 16:31

@ugluk ja vim máte pravdu, jenže to čekání mě zabíjí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
1.6.22 18:08

100% je to jeste neni tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
1.6.22 18:19
@Kami96 píše:
@ugluk ja vim máte pravdu, jenže to čekání mě zabíjí :D

Bude mnohem, mnohem víc delšího a obtížnejšího čekání… trénovat! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.6.22 15:52

Ahojte :mavam:,tak dnes ráno jsem si dělala test abych se ujistila jestli ovitrile z těla odchází, ale měla jsem test silnější než včera. Za 3 dny mám správně dostat MS, tak nevím co si mám o tom myslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68920
2.6.22 17:31

Ano, pokud by znatelně sílil, nejspíš by to signalizovalo, že se tam asi něco odehrává, ale minimálně do vynechané MS je to takové lovení duchů s vypovídací hodnotou někde ve hvězdách, má to tak spousta žen, kterým pak MS normálně dorazí. Prostě se obrň trpělivostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
4.6.22 20:40

Prosím o radu. Před 10 dny ovitrelle. Dnes ráno (prostřední test) skoro bily. Okolo 5 odpoledne test silnejsi (ten spodni). Může to takhle lítat? V noci jsem na wc nebyla, je to moc minimalne po 10 hodinách. Odpoledne cca po 3. Měřím bt, ráno teplota vyletela nad 37 stupnu. Vadný test nebo ovitrelle může takhle lítat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.6.22 08:35

@Monnish Ahoj :mavam: za to může opravdu ovitrile i mě to lítalo nakonec jsem si udělala test 11 dpo a bílo :nevim:.pak uz jsem si test nedělala a čekám jestli dorazí MS, měla by dorazit dnes. Radši si počkej i ty a netestuj abys nebyla zbytečně zklamaná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
5.6.22 09:24

@Kami96 dnes ráno 10 dpo, 11 den od pichnuti a takhle ráno. T koláž je včera odpo, spodní včera ráno. Samostatný teď ráno. Co myslíte teď?🙂všechny čerstvý, kvůli vypovídací hodnotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.6.22 10:22

@Monnish Ahoj odpovídám trošku pozdě tak se omlouvám, jak ti to dopadlo? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
12.6.22 10:32

@Kami96 ahoj, 16dpo takhle viz fotka, 12dpo hcg 75 jednotek, 14dpo 240 jednotek🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.7.23 15:48

@Kami96 sice odpovídám ke staršímu datu, ale měla jsem pozitivní test taky 8 den, malého slabého ducha každý den čárka sílila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí