Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kde je v návodu napsáno rozeberte test? Negativní, těhotná nejsi.
Ha, taky jsem ho jednou pitvala. Hrozně mě zajímalo, jak vlastně funguje. Tenhle test vyhodnocuje pozitivitu/ negativitu trochu jinak než ty běžné papírkové (tam máš buď nic nebo zabarveno = těhotná). Máš tři referenční čárky - to jsou ty tlustší a potom jednu testovací, test má malinký fotočlánek, který detekuje intenzitu zabarvení testovací čárky vzhledem k referenčním. Aby byl test vyhodnocen jako pozitivní, musela by být testovací čárka intenzivnější než ta nejtenčí referenční, což tvoje není. Takže tentokrát to bohužel nevyšlo.
@JancaS84 píše:
Kde je v návodu napsáno rozeberte test? Negativní, těhotná nejsi.
Je to tam napsáno. Ale ne z důvodu zjištění těhotenství, ale kvůli recyklaci.
Ahoj
Zakoupila jsem clearblue digi s týdny. Test jsem provedla podle návodu (20s v nádobce) ale neobjevily se ani přesýpací hodiny 🥺 A to jsem se tak těšila, co je to za zázrak ![]()
No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co? ![]()
@Anonymní píše:
AhojZakoupila jsem clearblue digi s týdny. Test jsem provedla podle návodu (20s v nádobce) ale neobjevily se ani přesýpací hodiny 🥺 A to jsem se tak těšila, co je to za zázrak
No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co?
Kup si normální papírkový test a ráno si ho udělej.
@Anonymní píše:
AhojZakoupila jsem clearblue digi s týdny. Test jsem provedla podle návodu (20s v nádobce) ale neobjevily se ani přesýpací hodiny 🥺 A to jsem se tak těšila, co je to za zázrak
No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co?
Vadný test.
@Anonymní píše:
Když ti nenajel, tak byl vadný. Už byl třeba dlouho ve skladu a baterka nefungovala.
To co je vevnitř toho testu tě nemusí vůbec zajímat, protože to absolutně není typický test.
Kup si obyčejný za 50kč, počůrej ho a máš výsledek. Týdny jsou ti stejně k ničemu, protože jsou těžce orientační a potvrdí ti to až gynekolog, nebo si to spočítáš sama.
Dobrý den dnes jsem se testovala clearblue digital testem výsledek negativní ale jsou tam tři čárky. Už meškám týden.