Clearblue digitální vevnitř?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
31.5.22 15:06

Clearblue digitální vevnitř?

Dobrý den dnes jsem se testovala clearblue digital testem výsledek negativní ale jsou tam tři čárky. Už meškám týden.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35532
31.5.22 15:10

Kde je v návodu napsáno rozeberte test? Negativní, těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
31.5.22 15:20

Ha, taky jsem ho jednou pitvala. Hrozně mě zajímalo, jak vlastně funguje. Tenhle test vyhodnocuje pozitivitu/ negativitu trochu jinak než ty běžné papírkové (tam máš buď nic nebo zabarveno = těhotná). Máš tři referenční čárky - to jsou ty tlustší a potom jednu testovací, test má malinký fotočlánek, který detekuje intenzitu zabarvení testovací čárky vzhledem k referenčním. Aby byl test vyhodnocen jako pozitivní, musela by být testovací čárka intenzivnější než ta nejtenčí referenční, což tvoje není. Takže tentokrát to bohužel nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.5.22 15:51
@JancaS84 píše:
Kde je v návodu napsáno rozeberte test? Negativní, těhotná nejsi.

Je to tam napsáno. Ale ne z důvodu zjištění těhotenství, ale kvůli recyklaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
31.5.22 15:58

Test je negativní. Těhotná nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
31.5.22 17:57

3 carky = dvojcata :palec: :kytka:
Tehotna nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.23 12:27

Clearblue nevyhodnotil

Ahoj

Zakoupila jsem clearblue digi s týdny. Test jsem provedla podle návodu (20s v nádobce) ale neobjevily se ani přesýpací hodiny 🥺 A to jsem se tak těšila, co je to za zázrak :lol:

No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35532
13.6.23 12:33
@Anonymní píše:
Ahoj

Zakoupila jsem clearblue digi s týdny. Test jsem provedla podle návodu (20s v nádobce) ale neobjevily se ani přesýpací hodiny 🥺 A to jsem se tak těšila, co je to za zázrak :lol:

No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co? :nevim:

Kup si normální papírkový test a ráno si ho udělej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.6.23 12:35
@Anonymní píše:
Ahoj

No nic..tak jsem ho alespon rozebrala, nevíte, co to znamená? Podle google pozitivní, ale týdny asi nevykoumám co? :nevim:

Vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
13.6.23 13:04
@Anonymní píše:
Ahoj

Když ti nenajel, tak byl vadný. Už byl třeba dlouho ve skladu a baterka nefungovala.
To co je vevnitř toho testu tě nemusí vůbec zajímat, protože to absolutně není typický test.
Kup si obyčejný za 50kč, počůrej ho a máš výsledek. Týdny jsou ti stejně k ničemu, protože jsou těžce orientační a potvrdí ti to až gynekolog, nebo si to spočítáš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
13.6.23 18:32

Vadný test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie