Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
Mám tu opětovný dotaz. V den menstruace, pátek, jsem zkoušela těhotenský test a byl tam duch, druhá čárka, jakkoliv to nazveme. Byla jsem z toho hotová
odpoledne v pátek jsem test zkusila znovu a druhá čárka byla slabší a večer se dostavila menstruace. V neděli jsem test zkusila znovu, tentokrát kazetový Mamatest comfort 10, někdy během poledne, a už na nem nebyla ani známka druhé čárky. Dnes v pondělí už jen spinim… Neberu HA, takže někdy krvácím min, někdy déle, někdy dostanu menzes 27, někdy 29, těžko říct, jestli je to tak normální, nebo ne. Někdy si říkám že krvácím už dlouho, atd. Udělala jsem si tedy test dnes odpoledne a opět jedna čárka.
Na krev asi chodit nemá cenu, že?
nemám absolutně zkušenost s biochemickým těhotenstvím, kdybych si ten ranní pozitivní test v pátek udělala někdy později, asi tam už neuvidím nic… Taky pátek a pondělí - testování, už mi přijde delší čas, kdy by čárka měla sílit. Jinak jsme s partnerem měli styk 8.5, plánovaná menstruace 27.5 (dorazila)… Váš názor?
@karkarka tu je ten z rána v pátek, ten další pátek odpoledne.
Kazeťák je z neděle okolo 13:00 a na stejné fotce s ním proužek dělaný dnes kolem 13:00
@Peyton 17 píše:
@karkarka tu je ten z rána v pátek, ten další pátek odpoledne.
Kazeťák je z neděle okolo 13:00 a na stejné fotce s ním proužek dělaný dnes kolem 13:00
Buď biochemické, vadný test, nebo test zachytil začátek menstruace.
@karkarka jasně, chápu, že he možnosti spousta. Výsledek předpokládám je ten, že jsem negativní, tj. Netěhotná ![]()
@Peyton 17 píše:
@karkarka jasně, chápu, že he možnosti spousta. Výsledek předpokládám je ten, že jsem negativní, tj. Netěhotná
Ano. ![]()
@Peyton 17 Pepino bohužel teď dělá falešné duchy
nebo jak jsi dopadla???
Já se teda taky s dovolením vmáčknu.
Měla jsem první menstruaci po roce od porodu.. vše ok a pak 2 týdny zpoždění.. dělala jsem si test a slabá čárka. Pak ms dorazila takže jsem to brala jako biochemické. Ale po ms jsem si dělala test a čárka viditelnější.. nicméně jsem jela včera na gyndu kde na ultrazvuku nebylo nic vidět a odebral mi HCG s tím, že to může být mimoděložní nebo že jsem otěhotněla v tom zpoždění a teprve putuje..stalo se to prosím někomu? Mám 13 měsíčního prcka a tohle upřímně neznám… Buď jsem měla dálnici a nebo bílo. Dávám foto testu po ms. Moc děkuju za jakkoliv reakci ![]()
@Kristý662 zdravím, Pepino to nebyl, bylo to nějaký maybe baby 😁 a spíš se přikláním k tomu, jak zde psali holky, že to bylo biochemko. Těhotná naštěstí fakt nejsem, ale ta menstruace byla opravdu jiná než obvykle. Pro jistotu jsem byla na krvi a čisto. 🙏 Všem vám co se snažíte přeju ať se zadari a ono je asi fakt lepší to neřešit, netestovat se, nestresovat se zbytečně a věřím že to dojde 🌷 🙋🏼♀️ 🙂
@Peyton 17 já mám právě 13 měsíčního syna a vůbec se zatím nesnažíme. V pondělí budu volat na HCG ale taky to vypadá na biochemické. Upřímně doufám že to bude tohle než mimoděložní! Mě právě děsí že testy sílí. ![]()
@Kristý662 já to chápu. Věřte mi. Pak dejte vědět, jak vám to dopadlo ![]()