Těhotenský test GS mamatest 10

95
29.5.22 21:28

Těhotenský test GS mamatest 10

Ahoj holky, bohužel nepatřim mezi ženy, co se aktuálně snaží, ale 8.5 jsem měla přerušovanou soulož. Ani nevím, co mě to popadlo a v pátek ráno 27.9, v den očekávané menstruace jsem si udělala tehotensky test a byli na něm dvě čárky. Druhá byla spíše slabá, ale byla vidět. Hrozně jsem se vylekala - odlétám do zahraničí pracovně. Nicméně, jsem si odpoledne tentýž den udělala další test a na něm už jsem horko těžko hledala druhou carku. Nicméně, o pár hodin později v pátek jsem menstruaci opravdu dostala. Mnozstvim možná trochu méně, ale možná je to tím, že se dost sleduju, chodila jsem neustále na záchod a kontrolovala, jestli je to fakt ono. Dnes v neděli, jsem to nevydržela a udělala si GS mamatest pod proud moči a nádherná jedná čárka. Jdu na gyndu pro jistotu 6.6, ale je mi zle. Asi zbytečně hystercim, že? Přeju vám všem, ať se zadari! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12603
29.5.22 21:33

A krvácíš ještě? Nebo to bylo jen jeden den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.5.22 21:34

@bjetuschka krvácím od patka večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
29.5.22 21:36

Některé ženy krvácejí i při těhotenství, četla jsem o tom i tady na té emimiňácké encyklopedii, že je to nějaké hormonální krvácení. Tak těžko říct :think: ale jestli máš pozitivn test, tak je to asi jasný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.5.22 21:38

@bjetuschka no, já ho měla pozitivní ráno v pátek, odpoledne v pátek negativní a dnes v neděli taky negativní tak mi nedává smysl proč bych měla být :D ale možná se pletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
29.5.22 21:40

Vždyť v úvodu píšeš, že dnes v neděli jsi dělala test pod proud moči a je pozitivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.5.22 21:43

@bjetuschka neee mám tam že dnes v neděli krásná jedna čárka :D asi se špatně vyjadřují, to je můj obvyklý problém, když jsem nervní :D pátek ráno - pozitivní, pátek odpoledne - negativní, neděle poledne - negativní. :D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12603
29.5.22 21:48

Ne v pohodě, to spíš já blbě čtu nebo si to domýšlím. :mrgreen:
Možná jak byl chvíli pozitivní, tak pak se to vyloučilo tou menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
29.5.22 21:50

@bjetuschka děkuju :* kdybych si to neudělala ráno, tam vlastně je vše v pořádku, jen mě to vydesilo. Proto se ptám. Psali, že ten test je hodně přesný a vlastně logicky - menstruace na čas, dva negativní testy… Asi není co řešit. Ale děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.6.22 15:54

Dobri den potřebovala bych poradit dělala sem si 9.6 test visel pozitivní šla sem na gynekologii a tam my řekla paní doktorka že tam nic nevidy že mám přít za 14dni ale mezitím sem to dostala a zítra tam mám jít tak nevím co si mám myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.6.22 15:57

@Anicka122 A co říká test?

• Citovat
  • Upravit
5
23.6.22 16:01

Že sem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
23.6.22 16:31

@Anicka122 Ms je stejna? Slabsi nebo silnejsi, nez drive?

• Citovat
  • Upravit
5
23.6.22 16:32

Pořád stejná byla zítra mám jít Teda na tu gindu nevím co my rekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.6.22 16:34

Co říkáte tomu testu

• načítám...