Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Poraďte mi vyřešit dovolenou. Chystáme se poslední týden v červnu a první v červenci. Mám vyhlidnute ubytování v těchto trech destinacích. Kde je nejstabilnější počasí? Chystáme se s dětmi, nejmladší má 3. Věřím, že si vyhraje i v pisku i v kaminkach.
@Zuzanec píše:
Poraďte mi vyřešit dovolenou. Chystáme se poslední týden v červnu a první v červenci. Mám vyhlidnute ubytování v těchto trech destinacích. Kde je nejstabilnější počasí? Chystáme se s dětmi, nejmladší má 3. Věřím, že si vyhraje i v pisku i v kaminkach.
Ahoj, byli jsme prvních 14 dní v červenci v Caorle - Altanea a bylo to tam bezvadné. Počasí nám přálo, moře fantastické, písečné pláže, naprostá spokojenost. ![]()
Caorle Altanea, jezdili jsme tam léta, vždy na 12 dnů a většinou od 8 června dál, každý rok to vycházelo jinak. Bylo to super. Počasí super. Příští rok pojedeme asi zas a nebo možná ještě letos na konci srpna. Mám to tam moc ráda. Jenže letos letíme na Mallorcu, takže nevím jestli to ještě finančně budu chtít na konci prázdnin dát. Spíš to opravdu nechám za rok.
Určitě Caorle. Jezdím každý rok a vždy počasí nádherné, město krásné, využití pro děti super. ![]()
Já byla asi 7× v Rimini, kdy odjezd byl cca dnes - t. j. kolem 12.6. - vždy tam bylo krásně
Počasí bude v pohodě všude, tak bych vybírala podle ostatního.
Já osobně mám ráda krásné moře a to na severu Itálie se mi moc nelíbí, takže já bych jela do Tučepi.