Tužší děloha? 9.týden

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MIŠANA1
10.11.12 15:04
@Saroya píše:
@MIŠANA1 no evidentně nic víc nevymyslíme, moc ti držím palce, ať je vše ok a ať je ti dobře, tomu strachu po předchozí zkušenosti dobře rozumím :hug:

Tak jsem jela na pohotovost, protože v noci to byl fakt děs. Zrovna tam byla má dr.ke které chodím :kytka: :kytka: :pankac: myslí si že to mám spíš od zad, nebo natahlé vazy to co mě bolí, každopádně prý žadnou tuhou dělohu nemám. Ž e z gynegologického hlediska jsem v pořadku a prcek roste jak má. Takže super :-)teď jen přetrpět tu bolest a snad už bude vše v pořádku :dance: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
MIŠANA1
10.11.12 15:05
@MIŠANA1 píše:
Tak jsem jela na pohotovost, protože v noci to byl fakt děs. Zrovna tam byla má dr.ke které chodím :kytka: :kytka: :pankac: myslí si že to mám spíš od zad, nebo natahlé vazy to co mě bolí, každopádně prý žadnou tuhou dělohu nemám. Ž e z gynegologického hlediska jsem v pořadku a prcek roste jak má. Takže super :-)teď jen přetrpět tu bolest a snad už bude vše v pořádku :dance: :srdce:

brala mi i krev na možné zaněty a rozbor a vše ok..takže fakt buď střeva nebo natahle ty děložní vazy..

• Citovat
  • Upravit
17629
10.11.12 16:13

:potlesk: tak to mám velkou radost, že jste ok. ty vazy jsem tipovala, prostě jak roste děloha. tak držím palce, ať tě to moc netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
10.11.12 16:26
@Saroya píše: :potlesk: tak to mám velkou radost, že jste ok. ty vazy jsem tipovala, prostě jak roste děloha. tak držím palce, ať tě to moc netrápí
:kytka: :kytka: děkuji
  • Citovat
  • Upravit
31281
10.11.12 21:13

Tak to mám radost, že je to ok…a že si aspoň měla možnost nechat se uklidnit svojí doktorkou.
tak ať vše běží v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MIŠANA1
10.11.12 23:28
@Mar__tanka1983 píše:
Tak to mám radost, že je to ok…a že si aspoň měla možnost nechat se uklidnit svojí doktorkou.
tak ať vše běží v pohodě :hug:

děkuji, jako vyhráno není, ale prozatím mě uklidnila to je fakt.. :) :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky