Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MIŠANA1 píše:
Tak jsem jela na pohotovost, protože v noci to byl fakt děs. Zrovna tam byla má dr.ke které chodím![]()
![]()
myslí si že to mám spíš od zad, nebo natahlé vazy to co mě bolí, každopádně prý žadnou tuhou dělohu nemám. Ž e z gynegologického hlediska jsem v pořadku a prcek roste jak má. Takže super
teď jen přetrpět tu bolest a snad už bude vše v pořádku
![]()
brala mi i krev na možné zaněty a rozbor a vše ok..takže fakt buď střeva nebo natahle ty děložní vazy..
tak to mám velkou radost, že jste ok. ty vazy jsem tipovala, prostě jak roste děloha. tak držím palce, ať tě to moc netrápí
@Saroya píše:tak to mám velkou radost, že jste ok. ty vazy jsem tipovala, prostě jak roste děloha. tak držím palce, ať tě to moc netrápí
Tak to mám radost, že je to ok…a že si aspoň měla možnost nechat se uklidnit svojí doktorkou.
tak ať vše běží v pohodě ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Tak to mám radost, že je to ok…a že si aspoň měla možnost nechat se uklidnit svojí doktorkou.
tak ať vše běží v pohodě
děkuji, jako vyhráno není, ale prozatím mě uklidnila to je fakt..
![]()
Tak jsem jela na pohotovost, protože v noci to byl fakt děs. Zrovna tam byla má dr.ke které chodím
myslí si že to mám spíš od zad, nebo natahlé vazy to co mě bolí, každopádně prý žadnou tuhou dělohu nemám. Ž e z gynegologického hlediska jsem v pořadku a prcek roste jak má. Takže super
teď jen přetrpět tu bolest a snad už bude vše v pořádku