Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Na Djerbu už nikdy více! Pokud nechce jen ležet, nejde tam nikam jít.
Ahoj,
byla jsem tam i tam, doporučuju pevninu, na Djerbu bych už nejela.
Moře opravdu plné chaluh, i když jen zpočátku, dál do moře už nebyly.
Ale hodně tam po pláži chodili s velbloudy a koňmi a dělali tam na břehu hromádky a to pak splachovalo moře, toto fakt přes den běžně. Při cestě z lehátka do moře jsem musela bedlivě koukat kam šlapu ![]()
Nevím, jestli je toto běžné na celé Djerbě, ale prošli jsme hooodně dlouhou pláž procházkou a všude stejné…
Na pevnině jsem se s tím nesetkala!
Jinak hotely oba dobrý, na Djerbě hotel Djerba Mare, je italů, hodně italská jídla, my si pochutnali moc! A animační programy moc fajn, i když jsme se neůčastnili, jen koukali (jen se váleli a žrali
)
Na pevnině hotel Omar Khayam a ten byl teda fakt super, hrozně na něj vzpomínám!
Pláž nesrovnatelně krásná, široká a čistá.
Pokud Tě bude zajímat, pošlu Ti fotky.
Letíme příští týdebn pevnina hammed hotel omar khaymy je ted v zimě po kopletní rekonstrukci jedeme s firo tour a jsou tam čeští animátoři pro děti jejich fíráček klub
Ano, ano! Firáček! Fakt super!
Rekonstrukce nevím, byla jsem tam v roce 2008 a nevypadalo to ani zdaleka, že by byla potřeba rekonstrukce ![]()
@nemolka píše:
Letíme příští týdebn pevnina hammed hotel omar khaymy je ted v zimě po kopletní rekonstrukci jedeme s firo tour a jsou tam čeští animátoři pro děti jejich fíráček klub
@pupyk píše:
Ano, ano! Firáček! Fakt super!
Rekonstrukce nevím, byla jsem tam v roce 2008 a nevypadalo to ani zdaleka, že by byla potřeba rekonstrukce
určitě je po rekonstrukci mají to tam psáno a už jsem i našla na netu reference k rekonstrukci prý už to bylo potřeba i paní co nám zájezd sháněla si to právě chválila kvuli toho že je nově rekonstruován sama jsem zvědavá
Ahojky, díky moc za tipy! Zatim jsem se rozhodla pro pevninu, kvůli těm chaluhám! Zatím je můj favorit hotel Vincci Nozha beach- jak tu někdo psal, ale na ten Omar khayam se ještě taky podívám!!
@martula78 Ahoj my jsme tam byli, ale uz je to asi 6 let zpatky.
Zdravím za měsíc mě čeká Tunis na pevninu Mahdia do Caribean World Mahdia…neznate někdo osobně? Mám s toho docela obavy děkuji ![]()
@helhis Ahojky, byla jsem tam před třemi roky a naprostá spokojenost! A domluvte si na pláži výlet na delfíny, jsou téměř na dohled od pláže, mají tam sádky ryb a oni se tam zdržují! My tomu nevěřili a byli jsme překvapení!
… A ještě je výborný Caribean World na Djerbě! ![]()
@PitbulLenka alhojky to jsem četla to musí být uzasny. Nepamatuješ si prosim te nahodou na tu cestu z letiště tam? S tě cesty mám teď hodně velké obavy ![]()
@helhis Pokud letíte do Enfidhy, tak jsou to dvě hodiny busem, což je celkem vopruz, ale přežit se to dá ![]()