Tunis vs. Djerba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6015
16.7.13 20:55

Na Djerbu už nikdy více! Pokud nechce jen ležet, nejde tam nikam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.7.13 22:54

Ahoj,
byla jsem tam i tam, doporučuju pevninu, na Djerbu bych už nejela.
Moře opravdu plné chaluh, i když jen zpočátku, dál do moře už nebyly.
Ale hodně tam po pláži chodili s velbloudy a koňmi a dělali tam na břehu hromádky a to pak splachovalo moře, toto fakt přes den běžně. Při cestě z lehátka do moře jsem musela bedlivě koukat kam šlapu :poblion:
Nevím, jestli je toto běžné na celé Djerbě, ale prošli jsme hooodně dlouhou pláž procházkou a všude stejné…
Na pevnině jsem se s tím nesetkala!
Jinak hotely oba dobrý, na Djerbě hotel Djerba Mare, je italů, hodně italská jídla, my si pochutnali moc! A animační programy moc fajn, i když jsme se neůčastnili, jen koukali (jen se váleli a žrali :oops: )
Na pevnině hotel Omar Khayam a ten byl teda fakt super, hrozně na něj vzpomínám!
Pláž nesrovnatelně krásná, široká a čistá.
Pokud Tě bude zajímat, pošlu Ti fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
16.7.13 23:09

Letíme příští týdebn pevnina hammed hotel omar khaymy je ted v zimě po kopletní rekonstrukci jedeme s firo tour a jsou tam čeští animátoři pro děti jejich fíráček klub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
16.7.13 23:16

Ano, ano! Firáček! Fakt super!
Rekonstrukce nevím, byla jsem tam v roce 2008 a nevypadalo to ani zdaleka, že by byla potřeba rekonstrukce ;)

@nemolka píše:
Letíme příští týdebn pevnina hammed hotel omar khaymy je ted v zimě po kopletní rekonstrukci jedeme s firo tour a jsou tam čeští animátoři pro děti jejich fíráček klub
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
16.7.13 23:39
@pupyk píše:
Ano, ano! Firáček! Fakt super!
Rekonstrukce nevím, byla jsem tam v roce 2008 a nevypadalo to ani zdaleka, že by byla potřeba rekonstrukce ;)

určitě je po rekonstrukci mají to tam psáno a už jsem i našla na netu reference k rekonstrukci prý už to bylo potřeba i paní co nám zájezd sháněla si to právě chválila kvuli toho že je nově rekonstruován sama jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
17.7.13 09:40

Ahojky, díky moc za tipy! Zatim jsem se rozhodla pro pevninu, kvůli těm chaluhám! Zatím je můj favorit hotel Vincci Nozha beach- jak tu někdo psal, ale na ten Omar khayam se ještě taky podívám!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.5.14 23:38

Byl jste ted nekdo v hotelu Ksar Djerba? Jake to tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
22.5.14 06:51

@martula78 Ahoj my jsme tam byli, ale uz je to asi 6 let zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.17 11:54

Zdravím za měsíc mě čeká Tunis na pevninu Mahdia do Caribean World Mahdia…neznate někdo osobně? Mám s toho docela obavy děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
20.6.17 10:41

@helhis Ahojky, byla jsem tam před třemi roky a naprostá spokojenost! A domluvte si na pláži výlet na delfíny, jsou téměř na dohled od pláže, mají tam sádky ryb a oni se tam zdržují! My tomu nevěřili a byli jsme překvapení! :palec:… A ještě je výborný Caribean World na Djerbě! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.17 12:27

@PitbulLenka alhojky to jsem četla to musí být uzasny. Nepamatuješ si prosim te nahodou na tu cestu z letiště tam? S tě cesty mám teď hodně velké obavy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
20.6.17 13:09

@helhis Pokud letíte do Enfidhy, tak jsou to dvě hodiny busem, což je celkem vopruz, ale přežit se to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí