Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, právě jsme si koupili na léto zájezd do Tuniska a přemýšlím, jestli si tam můžu vzít plavky tangoveho střihu, nebo je to nevhodné. U nás nebo na dovolené v Evropě se opaluju v tangach, nesnáším totiž bílý zadek. Když jsem byla v Egyptě a Dubaji, tak jsem si to ale nelajzla. Teď nevím s tím Tuniskem… Jestli si mám pořídit i nové plavky
Děkuji za zkušenosti.
Já na opalování vždycky zařiznu
co takový ty malinký brazilsky…
Záleží na tom kde - na veřejné pláži to není ideální nápad, v resortu je to šumák.
Nepůjdeš na veřejnou pláž ( tam by šel jen cvok) budeš na hotelové pláži, takže ano, můžeš se tam opalovat v tangách stejně tak, jako to bude dělat spousta dalších ženských. A mohla jsi to v klidu dělat na hotelové pláži i v Egyptě.
Tak snad se nebudeš opalovat mimo resort?
a v resortu budete z 90% na tom všechny stejně
tohle jsem nikdy neřešila ani v Egyptě.. jen se tam nikdy nikdo neopaloval nahoře bez - což jinak běžně dělám třeba v Itálii nebo Chorvatsku.. v arabských zemích je to ale nahoře bez jaksi nemístné..
ovšem jestli tanga nebo nasrávačky, to je fakt fuk
(pokud máš teda hezký zadek
)
@Šáruší
V Egyptě jsem ty tanga nevytáhla z toho důvodu, že tam obcházelo x doternych obchodníků, kteří se nezdrahali přisednout si ke mně na lehátko ![]()
@dickys píše:
@Šáruší
V Egyptě jsem ty tanga nevytáhla z toho důvodu, že tam obcházelo x doternych obchodníků, kteří se nezdrahali přisednout si ke mně na lehátko
tak jestli máš pocit, že bude Tunisko lepší
Tedy já vždy kde byla, tak tam je nepouštěli, myslím v Tunisku, po pláži jako šli, ale nesměli zajít na lehátka, ale jako obchodníků je tam víc než v Egyptě.
@dickys píše:
@Šáruší
V Egyptě jsem ty tanga nevytáhla z toho důvodu, že tam obcházelo x doternych obchodníků, kteří se nezdrahali přisednout si ke mně na lehátko
Až takhle drzí, že by sedli na lehátko, v Tunisou nebudou, ale sem tam tam někdo projít s nabídkou cetek může. Záleží na hotelu, jestli mají hlídače pláže, který je vyžene nebo je tam trpí. My zažili, že je hnal div ne klackem, ale to jen ty, co zacházeli mezi hosty na lehátkách. Průchozí v linii moře nechávali. Takže očumovat tě tam trochu můžou.
V hotelu je to sumak, holky maji na sobe nitky a nikdo to neresi
jedine co jsem zazila ze prisel vloni na kypru asi manager hotelu k pani co u bazenu lezela bez vrsku. Jinak v egypte, turecku, tunisku kozatek hodne a nikdo je neresil, neocumoval, jasne ze kdyz jde kolem vas chlap tak hodi ocko ale to je vse, takze plavek s tanga spodkem bych se nebala
@Šáruší Já právě nevím, v Tunisku jsem ještě nebyla, proto se ptám tady
Nerada bych, aby mě tam někdo obtěžoval
Ale pro jistotu si koupím i nějaký normální střih plavek, kdyby mě někdo očumoval až moc ![]()