Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím byl někdo v sousse ( hotel riviéra resort )? Prosím jaké výlety s dětmi ( 2,6 let ) se daji podniknout v okolí? Letime poprvé
@Svetluska55 píše: Více
My jezdili na výlety i ve 46
35 naprostá pohoda ….
Jsou lidi, kterým horka nevadí.
@Šmoulice píše: Více
To je vlastne fak, pro mě je 35 okamžik, kdy už se mi vaří mozkomisni mok, zatímco manžel si pochvaluje, jak je příjemně ![]()
@Kris2016 kouknu se na web cestovky, se kterou jedete. V popisu destinace mají nabídky výletů podle letovisek.
Jo a jinak budete mít po příjezdu informační schůzku s delegátem a tam se o výletech vše dozvíš.
@nozu píše: Více
Super díky za info ještě zkusím mrknout na ty stránky cestovky
@Šmoulice píše: Více
určitě se to tam dozví, ale tady se asi chce dozvědět, jestli tam někdo byl, jestli ty výlety stojí za to nebo jsou to vyhozené peníze, což často vyhozené peníze jsou
@Kris2016
V Tunisu jsem nebyla, ale když letíme někam do vedra a do hotelu all incl, tak s sebou většinou jebnu na lehátko do stínu a střídám polohu v leže, plavání v bazénu nebo moři, bar a restauraci. Večer procházky. Výlet dáme vždycky maximálně jeden a jsme z toho zničení celý zbytek dovolené.
.
Předpokládám, že v hotelu máte zázemí, animační programy pro děti, nějaké atrakce atd., tak nechápu tu potřebu se v těch hicech ještě někam vláčet. To ty děti asi moc bavit nebude, navíc pokud chci něco poznávat, tak volím úplně jiný typ dovolené. ![]()
@Kris2016 také jsem chtěla napsat něco jako @bigl - že není asi úplně nejlepší nápad s tak malými dětmi se plahočit na nějaký výlet, když veškerou zábavu budete mít v resortu
@bigl píše: Více
Jojo, tohle je pro mě ideální dovolená. Už se těším na lívance s nutelou k snídani
![]()
Tak malé děti nemají v Tunisu co dělat, Proč to těm dětem děláte?
@Divná Bára píše: Více
Co to je za pí, čovinu?
![]()
Nezáviď
![]()
U toho moře, i když je 40st, tak se to počasí dá snést mnohem lépe, než někde na sídlišti v rozpáleném paneláku. ![]()