Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@divomys zkuste se podívat na hotel Sandy Beach v Side, je přímo na promenádě, menší, ale příjemný hotel. Jen si teď nejsem jistá cenově, v zimě se kolem těchto částek pohyboval.
My letíme za týden. Tři kámošky tři malé děti. All inclusive pegasus hotel 5*. Uvidíme jaké to bude. Je tk v Side. Prý je to krásné historické město. S promenádou z hotelu až tam.. Tak pak poreferuju
stalo nás to 32 tisíc mě a 2,5 letou dceru..
@Deneriss jako úplně vám nechci brát iluze, hotel je to pěkný, ale co si pamatuji, z tohoto hotelu je to k promenádě cca 6km
@katyna1984 no tak to jsem zvedava
máme kočár tak hold dáme procházku noo
když to nebude do kopce nevadí
ale teda to nám v cestovce pěkně kecali v tom případě ![]()
To budete 3? to se v září vejdete, dneska jsem narazila na článek, kde byly dobré tipy na turecko, kdybych to někde našla, dám to sem, byly tam samé hotely s vyžitím pro děti, u pláže a dobré recenze.. ![]()
@Deneriss no ona tam vede jen poměrně dost rušná silnice. Asi bych raději jela taxikem, jsou levné a v pohodě. Mám pocit, že je to vidět i na Google Maps.
Edit: růžová čára na fotu by měla být promenada, červený bod váš hotel.
Promenáda se táhne podél původně zastavěného pobřeží, okolo starších hotelů. Tyhle nové jsou trochu mimo Side, ale zase je tam vše, třeba nebudete mít potřebu někam jít.
@Deneriss
Dejte potom vědět jak se vám tam líbilo, my jedeme do tohoto hotelu v červenci, tak už se těšíme, recenze vypadají dobře, tak snad to tak bude i doopravdy ![]()
Tak ten článek, kde se mi líbily hotely v turecku se jmenoval Dovolená s dětmi v Turecku - 10 skvělých tipů na oblíbené hotely…našla jsem na google…odkaz dávat nebudu, protože by to admin asi zablokoval..
@Deneriss dejte prosím potom vědět.. My jsme také vybrali Pegasos world a neskutečně se těšíme ![]()
@Deneriss píše:
@katyna1984 no tak to jsem zvedavamáme kočár tak hold dáme procházku noo
když to nebude do kopce nevadí
ale teda to nám v cestovce pěkně kecali v tom případě
tak si to najdi na googlu na mapách, my si tam všechno hledáme, i 60letá mamka, když hledá dovolenou - na to, co řeknou v cestovce bych fakt nevsázela, ti potřebují prodat ![]()
@Deneriss jo už to vidím, už ti to tam někdo dal
my bez tohoto prověření a pročtení recenzí nejedem ani na 3 dny do penzionu po Česku ![]()
Ahoj holky v srpnu se chystáme s 3 synem poprve na dovcu a chci se zeptat malý aktivně chodi na nočník mohu di ho vzít sebou??má někdo zkušenost? A popřípadě jestli někdo byl v tomto hotelu za recenz
recenzebudu též ráda
![]()
Kamarádka v něm byla minulý rok a byla moc spokojená