Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Spis zalezi kam. Ne kazda cestovka je dobra na kazdou destinaci…
@xjuklickova uvažujeme buď nad chorvatském, Itálii, Bulharsko, jako neřešíme to tak, spis hledáme něco dostupnějšího ![]()
@kikeciperka píše:
Zdravím
Uvažujeme že pojedeme k moři s 13ti měsíční dcerou, ze kterou cestovní kanceláři jste byli spokojeni?
Děkuji moc za vaše odpovědi.
Do tebou zmíněných míst to jde i bez cestovky ![]()
A godně ušetříš pokud zaplatíš extra letenly a extra ubytko, tedy chorvatsko né tam jedině autem letenky tam jsou zrovna drahé
Jedem do Italie, apartman mame pres azzuro travel, cesta po vlastni ose. Jedeme na sever, takze autem, do italie ani letedlem bych nechtela. Maji malo letist a nakonec stejne do cile musis busem nebo autem. Na stejne misto jedeme uz po treti a spokojenost. Poprvne cestu abdolvovala pul rocni a nebyl problem. Jinak apartman nas vysel na 14 dni pro 4 lidi kolem 24 tisic. Na tyden se da sehnat kolem 10..zalezi na case. Je to teda jen ubytko bez jidla. V italii moc nevedou all inclusive nebo tak. Ale to jsme chteli. Je tam blizko lidl, takze se tesime na every day spagety, pizza atd ![]()
Příspěvek upraven 21.05.19 v 06:05
V It jsme si zajistovali pres CK jen apartmany vetsinou pres APC. Chorvatsko jezdi Vitkovice Tours napriklad, byla jsem s nimi na Braci. Jinak cestujeme spis po vlastni ose, cestovky vyuzivam jen kdyz jedu sama s detma.
@Annabela11 píše:
@kikeciperka Fischer
Fischer je nejpředraženější cestovka.
Mám odzkoušeny tyto: Exim, Firo, Blue Style, Čedok, Canaria Travel. A kdysi hodně dávno Sunny Travel. Přišlo mi to všechno vesměs podobné, ale nejhorší ohledně jakékoli zpětné komunikace byl Blue Style.
@kikeciperka píše:
@xjuklickova uvažujeme buď nad chorvatském, Itálii, Bulharsko, jako neřešíme to tak, spis hledáme něco dostupnějšího
Do Bulharska bych s takhle malým dítětem nejela. Do Itálie i Chorvatska můžete autem a budete to mít jednodušší.
Já mám zkušenost s cestovkou Travel, Fischer, Exim Tours a Čedok. Vždy jsme byli spokojení.
@Caboverde píše:
Do Bulharska bych s takhle malým dítětem nejela. Do Itálie i Chorvatska můžete autem a budete to mít jednodušší.
Zrovna Bulharsko mam projete s malymi detmi a super, Neckermann zajišťuje stejne sluzby jako pro Němce. Alexandria má také slušne služby. Do Italie bych jela bez cestovky do Chorvatska bych s detmi zase nejela ja, kvuli kamenitym plážím a ježkům.
Ovsem ted resit cestovku je celkem pozde, last minuty zrejme nebudou a zajezdy jsou teď nejdražší.
@Caboverde píše:
Me tedy prijde jednodussi letet do Bulharska, nez se placat x hodin autem