Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, kdo byl v Turecku nebo poletí s CK Čedok, jaký jste vybrali hotel s plnou penzí,4 nebo 5 hvězd hotel, s tobogánama a vyžitím pro děti? Cena kolem 90tis.za 2+2,děkuji za doporučení…
Byli jsme s Čedokem v Turecku loni, Antalya-hotel Limak Limra a za mně nejlepší zahraniční dovolená, na které jsem byla.
Jinak naši lítají Turecko taky s Čedokem, byli v hotelu Turunc a letos letí do Cesar Temple.
V tom Limaku Limra taky byli a líbilo se jim tam víc, než v Turuncu.Ale celkově byli spokojeni s obojim.
Jen tedy nevim s tou cenou…to se asi v hlavní sezóně nevejdete.
@Tereza Z musí to být od Čedoku? koukni na eximtours, tam mají s vašimi požadavky 2 hotely kolem 80 tisíc a v sezóně
@Tereza Z vyberte all inclusive nebo se na pití nedoplatíte
a na kdy to hledáte? Dnes jsem kupovala levně zájezd na červen, do 5* v Řecku, hned u pláže, aquapark pro děti, 20km od letiště…v Turecku je většina míst okolo 3h transferu z letiště, pozor aby byly lehátka na pláži v ceně, apod
@Anonymní píše: Více
Chceme letět rozmezí 10-24.8.,na týden, s plnou penzí, to je samozdřejmí…
@stinga píše: Více
No nejlépe, chceme totiž odlet z Č. Budějovic…
@Tereza Z píše: Víceeximtours má také odlety do Turecka z Českých Budějovic
My jsme měli minuly rok pro 5 lidi, all inclusive, Turecko, 4-5 * hotel, na týden asi za 60 000. Ale nebyl to Česko. Německa cestovka, odlet Norimberk
@Tereza Z ale plná penze má jídlo pouze ráno, v poledne a večer, to není all inclusive, kdy máš celý den možnost pití, svačiny, zmrzlinu,…jednou jsme měli polopenzi a v ceně byla jen voda k večeři
@smile_xxx píše: Více
Nikdo ti nezakazuje, když už jsi na místě v hotelu, koupit si fakultativní výlet od jakého koli jiného delegáta. Klidně z jiné cestovky ![]()
@Anonymní píše: Více
Hoď jsem odkaz, nebo ten hotel v Řecku.
Mám od včera zabukovaný Bulharsko na červen. Dnes to budu platit a nejsem ještě rozhodnutá. Mám to přes Čedok, byť jinak jsem černá Fisheru. Ale chci letět z Čb a Čedok to má levnější.