Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chceme v létě do Turecka a chci se zeptat, kdo už byl v hotelu Mukarnas spa resort a nebo hotej Meryan, děkuji za info
Mě se vždy vyplatilo vybírat podle hodnocení na Trip Advisor.
@Tereza Z píše: Více
S dětmi bych volila Mukarnas, bez dětí Meryan.
Tak stačí se podívat na nabízené služby a jak to tam vypadá. Předesílám, že ani v jednom z hotelů jsem nebyla osobně, ale viděla je pouze zvenčí. Oba jsem kdysi měla v hledáčku, takže jsem dost zkoumala recenze. Mukarnas je za mě vyloženě zaměřený na děti, Fischer zde má i český animační klub pro děti, je tam dětský bufet, lepší bazény pro děti…Oba mají v recenzích skvělé hodnocení, takže chybu neuděláte ani s jedním.
@MiaBea píše: Více
No právě, oba vypadaj skvěle a děti chtěj tobogány, tak si myslim, že Mukarnas je super. I dobrý recenze,atd.Do Turecka poletíme poprvé, tak netušim, jaké to tam je…
V Turecku jsem byla asi 5×. Pokud bych jela s dětmi a poprvé, tak z těchto dvou bych volila Mukarnas. Anebo pokud děti chtějí tobogány, mrkni na Pegasos Resort
Nabízí Exim, je to komplex 3 hotelů - Royal, Resort a Club.
@MiaBea píše: Více
A exim odlétá taky z Č. Budějovic? My původně chtěli do Řecka, ale to je o dost dražší…
když koukneš na jejich web, tak máš ve filtrech i nabídku pro odlet z ČB. byla to otázka dvou vteřin. Napsat dotaz sem bylo určitě časově náročnější. ![]()
@Tereza Z
Ano, byla. Prece nemuzu doporucit hotel, ktery neznam z vlastni zkusenosti…
@dana.dv píše: Více
Teď jsem koukala na videa a úplně úžasný, je to obří komplex. Jaké jsou tam tak teploty v srpnu? Hlavně, aby nepršelo ![]()
@Tereza Z V srpnu většinou v Turecku neprší, bývá tam přes den kolem 40 °C, na slunci i 50 °C.