Turecko s dvouletým dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.7.12 08:01

Turecko s dvoletým dítětem

Ahoj holky, chci se zeptat na dovolenou v Turecku. Jakou doporučujete destinaci??? Asi aby to nebylo moc daleko od letiště (aby nebyl transfer moc dlouho). Kde jsou nejrásnější pláže atd???
Všechny CK tam lítají s Tailwind Airlines??? Nemusíme se toho bát??? :think: :oops:
Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
9.7.12 08:07

Ahojky, tak s tím letadlem jak píšeš jsme neletěli nikdy (lítáme z Brna), bud Ryanair nebo Holiday travel…
Jinak asi byl letěla do Side, je to asi 60km od letiště v Antalyi, moc pěkný město a služby výborný.
Alanya je asi 125km od letiště, sice je nádherná, ale je to už fakt delší cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.7.12 08:33

S touto společností jezdí snad ITS Billa. my byli vždycky s Travel Service.
Z destinací bych volila Belek, max Side (to je něco lehcepřes hodinu), a hotel třídy 4-5*.A pohlídala bych si, aby u hotelu byla písečná pláž. Ono i v Side jsou místa, kde jsou oblázky, ale slyšela jsem i o velikých kamenech v moři… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 08:47

Omlouvám se za Ryan air- myslela jsem travel service :oops:
AA s těma hvězdičkama souhlas, ale ono v tom Turecku je málo tří hvězdičkových…možná bych volila nějaký větší hotel s bazénkama pro děti atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hankacani
9.7.12 09:12

Hezký den, do Turecka jezdíme s malým tak 2× do roka. Doporučovala bych ti rozhodně vzít oblast LARA 15 km od letiště nebo Belek cca 40 min cesty os letiště a vzít určitě min.4 hvězdičkovy hotel

• Citovat
  • Upravit
9.7.12 09:17

Jé díky za odpovědi. Musím najít nějakou CK, která lítá z Brna nebo z Ostravy… a pokud možno travel servise nebo něco podobnýho. S tou tureckou se mi nějak nechce :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 09:22
@hankacani píše:
Hezký den, do Turecka jezdíme s malým tak 2× do roka. Doporučovala bych ti rozhodně vzít oblast LARA 15 km od letiště nebo Belek cca 40 min cesty os letiště a vzít určitě min.4 hvězdičkovy hotel

taky bych raději něco blízko letište, nejlépe Antalyi nebo tak něco… :think: ale prostě nemůžu nic výhodnýho najít. Jak píšeš letovisko LARA nebo BELEK. To jsou snad ty nejdražší letoviska :think: :nevim:
Nejlevněji je právě v oblasti Alanya atd.. tam výjde dovolená o 50% levněji :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 09:31

Hele jako z Brna, je toho hodně ale Turecko obecně má hlavně side a oblast alanye- což je v překladu resort uprostřed ničeho a do alanye třeba 25km…ale zase pro děti ideálka, protože v hotelu nic nechybí a krom toho je to levný. Mrkni na to side, je to 60km od ltiště ceny ok, a fakt je to tam moc hezký, jestli můžu tak mrkni na cestovky jako orange travel, alexandrii, aquilu atd… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
9.7.12 09:34

Ahoj, my letěli loni s nějakýma Turkama (nevzpomenu si na jméno společnosti) a úplně v pohodě (přistál s náma jak do peřiny a letušky byly ochotné a milé ;) ). Synovi ještě nebyly ani dva roky. A přežil úplně v pohodě i transfer z letiště do Alanye (přes 2 hoďky). A to je jinak zlobivej až hrůza. Ale na dovči byl hodnej.
EDIT: Ale jestli chceš blíž, tak doporučuju Side. Tam je to taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 09:40
@giraffe11 píše:
Ahoj, my letěli loni s nějakýma Turkama (nevzpomenu si na jméno společnosti) a úplně v pohodě (přistál s náma jak do peřiny a letušky byly ochotné a milé ;) ). Synovi ještě nebyly ani dva roky. A přežil úplně v pohodě i transfer z letiště do Alanye (přes 2 hoďky). A to je jinak zlobivej až hrůza. Ale na dovči byl hodnej.

já si právě říkám, jaké by to bylo s tureckou leteckou společností, ale tak asi stejný jako s naší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 09:42
@Dice píše:
Hele jako z Brna, je toho hodně ale Turecko obecně má hlavně side a oblast alanye- což je v překladu resort uprostřed ničeho a do alanye třeba 25km…ale zase pro děti ideálka, protože v hotelu nic nechybí a krom toho je to levný. Mrkni na to side, je to 60km od ltiště ceny ok, a fakt je to tam moc hezký, jestli můžu tak mrkni na cestovky jako orange travel, alexandrii, aquilu atd… :)

já koukala, že jsou to různý „okrajový částti“ Alanye… ale zas do centra jezdí bus, kdybychom se tam chtěli mrknout. A taky ty hotelový rezorty jsou přímo na pláži. Lehátka a vše u moře v ceně. All inclusive a cena kolem 11tis, což je pohádka :palec:
Hold budeme muset asi transfer vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
9.7.12 09:47

@Marťulililinka Neboj, přežijete. :) Já jsem se toho úplně děsila. Malýmu bylo rok a 8 měsíců. A v letadle i v autobuse to zvládnul ze všech dětí nejlíp (a to tam byl nejmladší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 09:48

Právě no, je fakt že ty hotely jsou nádherný, většinou nabízí i ultra all in, areály jsou obrovský a fakt tam člověku nic nechybí a jeden den se může zajet třeba do alanye :), s dětma by mě to vůbec nevadilo…ale asi bych volila někam co nejblíž, protože my do alanye jeli snad 2 hodiny ještě museli dělat pauzu tak se to natáhlo a byl to vopruz i pro nás bez dětí :lol:, volila bych teda fakt nějakej ten resort, určitě budete spokojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
9.7.12 09:51

Co já můžu doporučit - byly jsme v Turecku před 6 lety ještě bez dětí - tak Sice nebo i Antalya - ale pokud možno ne Alanya - je to tak krásný ale šílený transfer - je to tužím 120 i více km od letiště - ale to není jako 120 km tady v čechách - já tuším že jedna jízda se nám protáhla i na 3,5 hod - jízda tam byla necelých 3 hod…jako s malým dítětem bych do toho nešla ani náhodou - měli jsme dost i jako dospělý - takže dívat se na rozumnou vzdálenost od letište - taky ještě Bodrum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 09:54

V Bodrumu jsou pořád vlny :roll:
S tím transferem to není tak sílený, jako my jeli fakt ty dve hodky, ale zase na alanyi nedám dopustit.
V antalyi prímo moc cesky cestovky pobyty nenabizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí