Turecko s dvouletým dítětem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.7.12 15:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.7.12 15:16

Zdravím, kočky,
prosím Vás pěkně :kytka:, Vy, co jste byly v Side, můžete mi napsat jméno hotelu, ve kteerém jste byly ubytované?
Moc díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
10.7.12 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 19:51
@janicce píše:
Ahoj, hotel vypadá dobře :palec:
Dobrý tip na příští rok :dance:

bylo to parádní. Všechny pokoje maj výhledy na bazén i moře :palec: My měli s sebou chůvičku (která dosáhla v pohodě k bazénu) a malá chodila od 9h do zhruba skoro 12h spát tak my se koupali v bezéně dokud se nevzbudila… proste idilka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.12 20:07
@janicce píše:
Zdravím, kočky,
prosím Vás pěkně :kytka:, Vy, co jste byly v Side, můžete mi napsat jméno hotelu, ve kteerém jste byly ubytované?
Moc díky :kytka:

billa má dobrý ceny turecka

http://www.itsbilla.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.12 09:20

Holky, mám ještě dotaz, jsou v Turecku zásuvky jako u nás?? Nebo je třeba nějaký adaptér do zásuvky??? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
18.7.12 09:31

@Marťulililinka Ahoj, všechny zásuvky byly stejné jako u nás. Takže bez problémů.
Už máte vybráno kam pojedete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 07:55
@giraffe11 píše:
@Marťulililinka Ahoj, všechny zásuvky byly stejné jako u nás. Takže bez problémů.
Už máte vybráno kam pojedete? :)

chtěla bych Okurcalar, je to asi 30 km od Side a 30 od Alanye…
ještě uvidíme, zda pojedeme.. chceme až koncem září.. ale mezitím jedeme ještě posledního srpna do Itálie autem.. tak se rozhodneme asi až pak.. jak to malá zvládne atd…
Pokud né letos, určitě pojedeme v květnu příštího roku… chceme využít toho, dokud nebude mit malá 2 roky, aby to měla úplně zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
19.7.12 09:18

@Marťulililinka Jj, my loni byli v tom Turecku na konci srpna a hic byl pořád. Ale naštěstí ne ty pařáky jak v červenci, kdy tam měli 40°. 8o A jeli jsme taky loni, aby to měl kluk zadarmo. Letos nás čeká autem Chorvatsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.12 10:17
@giraffe11 píše:
@Marťulililinka Jj, my loni byli v tom Turecku na konci srpna a hic byl pořád. Ale naštěstí ne ty pařáky jak v červenci, kdy tam měli 40°. 8o A jeli jsme taky loni, aby to měl kluk zadarmo. Letos nás čeká autem Chorvatsko.

my už byli letos 20.6 na Ibize. Koncem srpna chceme autem tu Itálii a právě koketujeme s myšlenkou, že bychom zkusili ještě to Turecko. Uvidíme. Když to nevýjde, tak až na jaře… i když na jaře bych zase chtěla už jinam.. třeba Kypr :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.7.12 10:08

@Marťulililinka To jste pořádní cestovatelé. :) Ale zase lepší, než nevytáhnout paty z domu. Já chci za rok do Bulharska. Ale uvidíme co bude. Teď už bych si pomalu měla chystat seznam, co všechno sebou nebo na něco zapomenu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.12 11:50
@giraffe11 píše:
@Marťulililinka To jste pořádní cestovatelé. :) Ale zase lepší, než nevytáhnout paty z domu. Já chci za rok do Bulharska. Ale uvidíme co bude. Teď už bych si pomalu měla chystat seznam, co všechno sebou nebo na něco zapomenu… :roll:

a kdy jedete do Chorvatska?? A kam?? Až dolů??? Mamka byla na Makarské začátkem července a bylo tam 38st vedra, voda má 28st..
byly tam bez klimy, prý hrůza, ani voda je neosvěžila… sestřenka odjíždí dnes, do Poreče :palec: Teta je teď na Maltě… :jazyk:
A já uvidím, co s tím Tureckem, teď se mi nějak začínají vyprodávat ty termíny, o které jsem měla zájem… :zed: chtěla jsem to kupovat až někdy v září, uvidíme, třeba bude jiný lásťáček a třeba i z Brna, což by bylo lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
20.7.12 16:35

@Marťulililinka Jedeme jenom „kousek“ na Rab. No jsem zvědavá na ty hice, jak tam bude. Mě vedro tolik nevadí, jednou za ten rok si o ráda užiju.
Tak třeba seženete nějaký last, já jsem hrozná, já bych se bála, že už pak nebude to co budu chtít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.12 07:50
@giraffe11 píše:
@Marťulililinka Jedeme jenom „kousek“ na Rab. No jsem zvědavá na ty hice, jak tam bude. Mě vedro tolik nevadí, jednou za ten rok si o ráda užiju.
Tak třeba seženete nějaký last, já jsem hrozná, já bych se bála, že už pak nebude to co budu chtít. :)

to já taky, nejraději bych to objednala hned, ale na druhou stranu musíme počkat. Nevím, jak to bude v té Itošce (zda to malá zvládne atd) a zda na to ještě budou finance..
ale nedávno jsem našla parádní ck, která lítá do Turecka i z Brna a Ostravy a má super ceny :palec: snad bude ještě z čeho vybírat

Užijte si to v Chorvatsku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.12 15:51

Teď mi jedna CK sdělila letový řád z Brna a Ostravy se společnostmi Travel servis a holidays czech lines.. :palec: :palec: paráda, přesně to jsem potřebovala vědět

1. OSTRAVA - ANTALYA - OSTRAVA

Letecká společnost: Travel Service
Období: 2.6. 2012 -29.9. 2012 (odletové dny: sobota - odlety na 7/14 nocí)
Ostrava (OSR) odlet - 18:30 Antalya (AYT) přilet - 22:20
Antalya (AYT) odlet - 23:10 Ostrava (OSR) přílet - 01:00

1. BRNO - ANTALYA - BRNO
  1. Letecká společnost: HOLIDAYS Czech Airlines, a. s.

Období: 16.6. 2012 - 6.10. 2012 (odletové dny: Sobota - odlety na 7/14 nocí)
Brno (BRQ) odlet - 06:00 Antalya (AYT) přilet - 09:35
Antalya (AYT) odlet - 10:35
Brno (BRQ) přilet - 12:10

1. Letecká společnost: Travel Service

Období: 7.7. 2012 - 29.9. 2012 (odletové dny: Sobota - odlety na 7/14 nocí)
Brno (BRQ) odlet - 05:00 Antalya (AYT) přilet - 08:35
Antalya (AYT) odlet - 09:35
Brno (BRQ) přilet - 11:30

http://orextravel.eu/…a-cesko.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení