Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak si posmutni a jdi dál. S tím nic neuděláš a třeba je Tobi dobře jak to je a budeš mít s dcerami k sobě blíž
.
Mate hodne deti, takze pravdepodobne budete mit alespon jednoho vnuka.
Říká se, že dcery mají k maminkam blíže a vrací se domu rady. Ber to tak, ze jim mas co předat, naučit vařit, být dobrou ženou. U kluka záleží, co si najde za holku, spousta holek si ho pak uzurpuje pro sebe a máma utre nos. Mám jednoho syna, plánujeme ještě jedno díře a upřímně je mi putna, co to bude. Moje segry mají holky a vidím, jak mají k sobě blízko, jsou kamarádky. Myslím, ze si uzijes být maminkou až až a holky te budou mít rady. Já jsem ze tři sester, brachu nemáme, táta vždycky říkal, ze chtěl princeznicky, ze kdyby měl kluka jako byl on, tak by ho musel zabit
posmutnit si můžeš, ale o nic nepřicházíš, vím ze je to fráze, ale opravdu buď rada za 4 zdrave děti, je to požehnání… a třeba budes mít samé vnuky a toho malého chlapečka si uzijes.. ![]()
Každý má nějakou touhu která zůstane nevyplněná, já si vždycky myslela že kdybych měla holku nebudu vědět co s ní a teď si jí užívám skoro víc než syna. Ale ono těžko soudit, synovi jsou 4 a dceři je rok a kousek. ![]()
@Anix píše:
@TRG
Protože dokonalého chlapa si musí ženská porodit
Až tak? V tom případě většina chlapů tady na fóru se nenarodila, ta se prostě vyskytla.
![]()
Asi to chce čas.. jsem na tom z určitého hlediska stejne jako ty.. mam po 3 sekcích a po té poslední jsem si nechala udělat sterilizaci. Rozdíl je v tom, že nám se po dvou holkách ten kluk povedl. Ale i tak mě(hlavně že začátku, co se nejmladší narodil) strašně svírala představa, že už to nikdy nezaziju. Každá tehule nebo miminko mladší než to nase ve mně vyvolávalo pocit úzkosti. A i jsem si chvíli tu sterizaci vycitala. Postupem času se to lepší. A vím, že z více důvodu (nejen z toho zdravotního ) prostě čtvrté být nemůže. A
i se už docela tesim na to, že třeba za rok už se po těch letech vyspím bez nocniho vstávání, že za dva tři roky už se třeba dovolená opravdu začne podobat dovolené a tak podobne…Ale zaroven když se koukniu na Malé lásky v tv, tak mě to skoro rozbrečí a nejradši bych zase rodila
Myslim, že to chce u nás obou čas a vše bude ok;) jak dlouho máš po posledním porodu?
@hicha píše:
Asi to chce čas.. jsem na tom z určitého hlediska stejne jako ty.. mam po 3 sekcích a po té poslední jsem si nechala udělat sterilizaci. Rozdíl je v tom, že nám se po dvou holkách ten kluk povedl. Ale i tak mě(hlavně že začátku, co se nejmladší narodil) strašně svírala představa, že už to nikdy nezaziju. Každá tehule nebo miminko mladší než to nase ve mně vyvolávalo pocit úzkosti. A i jsem si chvíli tu sterizaci vycitala. Postupem času se to lepší. A vím, že z více důvodu (nejen z toho zdravotního ) prostě čtvrté být nemůže. A
i se už docela tesim na to, že třeba za rok už se po těch letech vyspím bez nocniho vstávání, že za dva tři roky už se třeba dovolená opravdu začne podobat dovolené a tak podobne…Ale zaroven když se koukniu na Malé lásky v tv, tak mě to skoro rozbrečí a nejradši bych zase rodilaMyslim, že to chce u nás obou čas a vše bude ok;) jak dlouho máš po posledním porodu?
Ešte je to len 6 týždňov dufam že to časom bude lepšie ale stále ma to neprešlo a mám pocit že sme neúplna rodina bez chlapčeka všetci sa aj v rodine tešili že snáď to bude chlapec ( tvrdila mi to dr pri ultrazvuku a na konci tehu že je to dievča nakoniec tak už som sa aj tešila na chlapčeka) chcela som mať deti oboch pohlaví aj muž tuzil po synovi a mám aj výčitky že som mu syna nedala ![]()
Ja si zase vzdy prala dcerku. Mam syna, jedno dite. Vice nebude. O druhe jsme se snazili, nekolik potratu, biochemickych.. Po poslednim zazitku s mimodeloznim tehu, kdy jsem malem vykrvacela a bylo to opravdu o fous jsme to vzdali..
Nebylo lehke se s tim smirit, hlavne, ze syn bude sam. Ale zivot jde dal. Takze bud stastna za 4 dcerky..
@ka2ka píše:
Vyměn chlapa, pak se možná povede kluk
Myslíš že je to tým že má len ženské spermie?
Chce to cas. Ja mam tri kluky a od jakziva jsem chtěla holčičku. Manzel dalsi ditko nechce a popravdě by to stejne byl asi dalsi kluk.
Mrzi me to, ale už jsem se s tim szila
co nedělám.
Mam tri zdrave deti, které miluji, a to nenaplněné prani hold zůstane nenaplněné ![]()
Mám 3 dcérky všetky narodené sekciou. Stále som dúfala že toto 4 bude môj vytúžený synček. Viem je to dar aj dcéru ľúbim ale vyčítam si že keby to bol syn tešila by som sa omnoho viac. Ďalšie dieťa už nebude a vždy keď vidím na ihrisku chlapčekov je mi smutno. Ako to prekonať.