Túžim po synovi

Anonymní
1.10.19 20:42

Túžim po synovi

Mám 3 dcérky všetky narodené sekciou. Stále som dúfala že toto 4 bude môj vytúžený synček. Viem je to dar aj dcéru ľúbim ale vyčítam si že keby to bol syn tešila by som sa omnoho viac. Ďalšie dieťa už nebude a vždy keď vidím na ihrisku chlapčekov je mi smutno. Ako to prekonať. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.10.19 20:45

Pardon je tam preklep málo tam byt 4

• Citovat
  • Upravit
4443
1.10.19 20:46

Tak si posmutni a jdi dál. S tím nic neuděláš a třeba je Tobi dobře jak to je a budeš mít s dcerami k sobě blíž :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
1.10.19 20:47

A proč jsi tolik chtěla chlapečka? Jen se ptám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
1.10.19 20:50

@TRG
Protože dokonalého chlapa si musí ženská porodit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23522
1.10.19 20:50

Mate hodne deti, takze pravdepodobne budete mit alespon jednoho vnuka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
1.10.19 20:53

Říká se, že dcery mají k maminkam blíže a vrací se domu rady. Ber to tak, ze jim mas co předat, naučit vařit, být dobrou ženou. U kluka záleží, co si najde za holku, spousta holek si ho pak uzurpuje pro sebe a máma utre nos. Mám jednoho syna, plánujeme ještě jedno díře a upřímně je mi putna, co to bude. Moje segry mají holky a vidím, jak mají k sobě blízko, jsou kamarádky. Myslím, ze si uzijes být maminkou až až a holky te budou mít rady. Já jsem ze tři sester, brachu nemáme, táta vždycky říkal, ze chtěl princeznicky, ze kdyby měl kluka jako byl on, tak by ho musel zabit :lol: posmutnit si můžeš, ale o nic nepřicházíš, vím ze je to fráze, ale opravdu buď rada za 4 zdrave děti, je to požehnání… a třeba budes mít samé vnuky a toho malého chlapečka si uzijes.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
1.10.19 21:01

Každý má nějakou touhu která zůstane nevyplněná, já si vždycky myslela že kdybych měla holku nebudu vědět co s ní a teď si jí užívám skoro víc než syna. Ale ono těžko soudit, synovi jsou 4 a dceři je rok a kousek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
1.10.19 21:02
@Anix píše:
@TRG
Protože dokonalého chlapa si musí ženská porodit :*

Až tak? V tom případě většina chlapů tady na fóru se nenarodila, ta se prostě vyskytla. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
1.10.19 21:04

Asi to chce čas.. jsem na tom z určitého hlediska stejne jako ty.. mam po 3 sekcích a po té poslední jsem si nechala udělat sterilizaci. Rozdíl je v tom, že nám se po dvou holkách ten kluk povedl. Ale i tak mě(hlavně že začátku, co se nejmladší narodil) strašně svírala představa, že už to nikdy nezaziju. Každá tehule nebo miminko mladší než to nase ve mně vyvolávalo pocit úzkosti. A i jsem si chvíli tu sterizaci vycitala. Postupem času se to lepší. A vím, že z více důvodu (nejen z toho zdravotního ) prostě čtvrté být nemůže. A
i se už docela tesim na to, že třeba za rok už se po těch letech vyspím bez nocniho vstávání, že za dva tři roky už se třeba dovolená opravdu začne podobat dovolené a tak podobne…Ale zaroven když se koukniu na Malé lásky v tv, tak mě to skoro rozbrečí a nejradši bych zase rodila :D Myslim, že to chce u nás obou čas a vše bude ok;) jak dlouho máš po posledním porodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27873
1.10.19 21:09

Vyměn chlapa, pak se možná povede kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.19 21:11
@hicha píše:
Asi to chce čas.. jsem na tom z určitého hlediska stejne jako ty.. mam po 3 sekcích a po té poslední jsem si nechala udělat sterilizaci. Rozdíl je v tom, že nám se po dvou holkách ten kluk povedl. Ale i tak mě(hlavně že začátku, co se nejmladší narodil) strašně svírala představa, že už to nikdy nezaziju. Každá tehule nebo miminko mladší než to nase ve mně vyvolávalo pocit úzkosti. A i jsem si chvíli tu sterizaci vycitala. Postupem času se to lepší. A vím, že z více důvodu (nejen z toho zdravotního ) prostě čtvrté být nemůže. A
i se už docela tesim na to, že třeba za rok už se po těch letech vyspím bez nocniho vstávání, že za dva tři roky už se třeba dovolená opravdu začne podobat dovolené a tak podobne…Ale zaroven když se koukniu na Malé lásky v tv, tak mě to skoro rozbrečí a nejradši bych zase rodila :D Myslim, že to chce u nás obou čas a vše bude ok;) jak dlouho máš po posledním porodu?

Ešte je to len 6 týždňov dufam že to časom bude lepšie ale stále ma to neprešlo a mám pocit že sme neúplna rodina bez chlapčeka všetci sa aj v rodine tešili že snáď to bude chlapec ( tvrdila mi to dr pri ultrazvuku a na konci tehu že je to dievča nakoniec tak už som sa aj tešila na chlapčeka) chcela som mať deti oboch pohlaví aj muž tuzil po synovi a mám aj výčitky že som mu syna nedala :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.19 21:12

Ja si zase vzdy prala dcerku. Mam syna, jedno dite. Vice nebude. O druhe jsme se snazili, nekolik potratu, biochemickych.. Po poslednim zazitku s mimodeloznim tehu, kdy jsem malem vykrvacela a bylo to opravdu o fous jsme to vzdali.. :( Nebylo lehke se s tim smirit, hlavne, ze syn bude sam. Ale zivot jde dal. Takze bud stastna za 4 dcerky..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.19 21:12
@ka2ka píše:
Vyměn chlapa, pak se možná povede kluk

Myslíš že je to tým že má len ženské spermie?

• Citovat
  • Upravit
16248
1.10.19 21:18

Chce to cas. Ja mam tri kluky a od jakziva jsem chtěla holčičku. Manzel dalsi ditko nechce a popravdě by to stejne byl asi dalsi kluk.
Mrzi me to, ale už jsem se s tim szila :mrgreen: co nedělám.
Mam tri zdrave deti, které miluji, a to nenaplněné prani hold zůstane nenaplněné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí