TV renovátor - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
31.1.14 18:36

TV renovátor

Prosím, přítel je obrovský kutil, stále něco vytváří, tak mu chci koupit na narozeniny renovátor, máte někdo zkušenosti s tím jak inzerují všestranným v TV-shopu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jitka1976
31.1.14 18:44

No…s výrobky teleshopingu mám své zkušenosti :zed: :pocitac:
Spíš doporučuju kouknout jinde… ;) třeba firma Bosch TAKY vyrábý renovátor s oscilačními pohyby (jako ten z TV) a určitě vydrží víc, než ten NO NAME z TV…a líp se bude reklamovat…
 http://www.bono-naradi.cz/…al-1404.html

• Citovat
  • Upravit
6536
31.1.14 18:45

Mě přijde, že to nebude kvalitní, a nebude to mít silný výkon, jinak ty věci z TV-shopu asi moc nevydrží, a přijdou mi nekvalitní, osobně nemám zkušenost, ale moje mamka ano a ne zrovna dobrou, ale dneska na televizi barandov mě překvapila čokoláda na hubnutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
31.1.14 21:42

Manzel ho u znameho zkousel a opravdu to funguje. Zkousel drevo, ja tomu nedavala sanci a do polena to zajelo jak nic.Na domaci kutilstvi vseho druhu si myslim, ze dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.11.14 22:28

Renovátor - vyhozené peníze

Jsem majitelem Renovátoru, který jsem si pořídil před cca 2,5 roky kdy výběr podobného, celkem užitečného nářadí nebyl až takový jako je dnes. Po této zkušenosti, jsem toho názoru, že pokud chce kutil slušné nářadí (tedy vybrační pilu či brusku) měl by docela určitě zvolit slušnou značku.
Renovátor po druhém používání (cca 7 řezů) přestal vybrovat po výměně za jiný tento vydržel bez poruchy asi cca 10 řezů a také postupně přestává vybrovat. Základní příslušenství je ubohé a třeba pro řezání obsahuje pouze dva listy, (jeden rovný a jeden půlkruhový)které jsou spíše nekvalitní a po uvedených cca 10 řezech už moc nefungují. Tak že užitečnost obdobného nářadí je dle mého náoru veliká ale přímo kvalita Renovátoru je ubohá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí