Foto: tvar hlavičky

Anonymní
1.4.26 07:46

Tvar hlavicky

Prosim vas jsem uplne vydesena, aby se nejednalo o nejakou tu nemoc predcasne srostlych svu, v komentarich zasilam fotku, co prosim na to rikare?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.4.26 07:50

Hlavicka

• Citovat
  • Upravit
36007
1.4.26 08:23

Ptej se pediatra a ne internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15320
1.4.26 08:28

A co je špatně? Normalni hlavička.. Nebo tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.26 08:30

@Alušáček myslela jsem tkovou tu propadlinu nahore, myslis, ze je to v poradku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 08:30

@JancaS84 ano to samozrejme budu, jen maji od pondeli pres velikonoce dovolenou, proto hledam uklidneni ťzde

• Citovat
  • Upravit
pujda
1.4.26 08:43
@Anonymní píše: Více

No a to se jí udělalo zrovna teď, před Velikonocemi? Buď jsi to měla řešit dřív, anebo pokud to počkalo doteď, počká to i po Velikonocích. Na internetu ti nikdo neřekne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 08:44

@pujda ano, jeste vcera to nebylo

• Citovat
  • Upravit
pujda
1.4.26 08:46

No a není to propadlá fontanela? Ta je znakem dehydratace, ale podle fotky těžko soudit, najdi si na internetu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 08:54

@pujda a to muze byt propadla kdyz pije normalne jako vzdy?

• Citovat
  • Upravit
pujda
1.4.26 09:00

Záleží jak a co pije. Kojíš?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 09:05

@pujda jsme na neocante, ma od ctyr tydnu alergii na kravskou bilkovinu. Vazi 4,7 kila a pije 800-900ml denne

• Citovat
  • Upravit
pujda
1.4.26 09:10

Tak to se mi zdá dostatečné, u kojení by to bylo jiné. Tak tím pádem netuším.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.26 09:12

Druhy syn to ma podobne, z pohledu odspodu uplne rovne/propadle a navic jakoby bouli na cele. Ma vepredu h :poblion: lavu do praveho uhlu. Plasila jsem, konzultovala dle fotek s neurologem, vahala nad plagiocentrem, brecela jsem u pediatra.. pry ale normalni hlava. V roce je to uz tvarovane lip, proste ji ma takovou. Ted si vycitam, kolik casu a stresu jsem kvuli tomu ztratila a prozila. Pediatr by vadu poznal. Kosmetiku resit mi prijde u hlavy zvracene, nejsou to rovnatka na zuby a hlava by byla kulata dle jednotneho mustru. Jestli pediatr neshleda problem, neresila bych, jeste se to bude samo tvarovat a pribydou vlasky. Vzadu ji ma krasne klenutou, holcicka je nadherna :kytka: prosim anonym nebo smazat, dekuji

• Citovat
  • Upravit
TRG
5494
1.4.26 09:56

Taky tam nevidím nic špatně. Propadlá fontanela by se z tohodle úhlu ani nedala dobře vyfotit. Na běžné kontrole se zeptej pediatra, ale ani předčasně srůstající švy nejsou problém pro pohotovost a neprojeví se ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí