Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Alušáček myslela jsem tkovou tu propadlinu nahore, myslis, ze je to v poradku?
@JancaS84 ano to samozrejme budu, jen maji od pondeli pres velikonoce dovolenou, proto hledam uklidneni ťzde
@Anonymní píše: Více
No a to se jí udělalo zrovna teď, před Velikonocemi? Buď jsi to měla řešit dřív, anebo pokud to počkalo doteď, počká to i po Velikonocích. Na internetu ti nikdo neřekne.
No a není to propadlá fontanela? Ta je znakem dehydratace, ale podle fotky těžko soudit, najdi si na internetu.
@pujda jsme na neocante, ma od ctyr tydnu alergii na kravskou bilkovinu. Vazi 4,7 kila a pije 800-900ml denne
Tak to se mi zdá dostatečné, u kojení by to bylo jiné. Tak tím pádem netuším.
Druhy syn to ma podobne, z pohledu odspodu uplne rovne/propadle a navic jakoby bouli na cele. Ma vepredu h
lavu do praveho uhlu. Plasila jsem, konzultovala dle fotek s neurologem, vahala nad plagiocentrem, brecela jsem u pediatra.. pry ale normalni hlava. V roce je to uz tvarovane lip, proste ji ma takovou. Ted si vycitam, kolik casu a stresu jsem kvuli tomu ztratila a prozila. Pediatr by vadu poznal. Kosmetiku resit mi prijde u hlavy zvracene, nejsou to rovnatka na zuby a hlava by byla kulata dle jednotneho mustru. Jestli pediatr neshleda problem, neresila bych, jeste se to bude samo tvarovat a pribydou vlasky. Vzadu ji ma krasne klenutou, holcicka je nadherna
prosim anonym nebo smazat, dekuji
Taky tam nevidím nic špatně. Propadlá fontanela by se z tohodle úhlu ani nedala dobře vyfotit. Na běžné kontrole se zeptej pediatra, ale ani předčasně srůstající švy nejsou problém pro pohotovost a neprojeví se ze dne na den.
Prosim vas jsem uplne vydesena, aby se nejednalo o nejakou tu nemoc predcasne srostlych svu, v komentarich zasilam fotku, co prosim na to rikare?