Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidi. Mám novou známost a po cca 10 dnech od prvního sexu mám i po sprše tzv. Tvaroh za ráfkem. Kondom jsme nepoužili a tím pádem asi proběhl nějaký přenos. Otázka zní: Mám mít strach?
@Wyverex píše: Více
Tak, ze je pra. e si uz poznala, To dalsi poznas dele. Kdyz nechces poznavat, tak pouzij ochranu.
@lilith1 píše: Více
Zakladatel je chlap. Má nějaký kekel za kuzickou jestli chápu dobre. Jako good luck 1. Známosti na jednu noc proste kondom nutnosti 2. Tady v davu matek jich je úplně hafo co se potýká s tímto problémem bych řekla ![]()
Určitě pokračuj v sexu bez kondomu. Na pohlavně přenosné choroby narazíš kdekoliv. Třeba soudruh prezident Gottwald si je pořídil, když v mládí, po večerech za svitu petrolejky, studoval výsledky třídního boje.
@juni29 píše: Více
Jo mel, soudruh Gottwald mel syfla, mel ho i soudruh Lenin. Problem je, ze v pripade syfla neleceneho, se ti v poslednim stadiu rozpada mozek. A ti lide delaji pak spatna rozhodnuti viz Albrecht z Valdstejna. Spekuluje se, ze by mozna historie lidstva vypadala jinak, kdyby tito lide tu nemoc nemeli nebo se se s ni lecili. Tak zakladateli pozor, aby ta rafkem uz nebyl syfl schovany a behem let se ti nerozpadl mozek.