Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už by to chtělo odstavit a udělat si víkend s milenkou, leze ti to mateřství na mozek ![]()
@Klopotkova Měli by tě zablokovat. Co diskuze, to perla. Příjdeš mi úchylná. Pokud jsi vůbec žena. ![]()
Nevim, kde bych neco takoveho mela videt
. Teda mozna na bazene ve sprchach, ale nastesti jsem „s dioptriema“ a nekterych smyslovych vjemu usetrena. Takze nevim nic, tusim dobre pro me
. Ale na 99% bych si nic nemyslela.
@Hobitka píše:
Nevim, kde bych neco takoveho mela videt. Teda mozna na bazene ve sprchach, ale nastesti jsem „s dioptriema“ a nekterych smyslovych vjemu usetrena. Takze nevim nic, tusim dobre pro me
. Ale na 99% bych si nic nemyslela.
No já teda i na bazéně koukám tak, abych do některých míst pokud možno ani omylem nekoukla
Úplně vidím klopotku, jak se naopak snaží z toho vytěžit maximum a aspoň kousíček cizí frndy zahlídnout ![]()
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Když někde vidíte nahou ženu s trochu nestandardním přirozením v tom smyslu, že jí třeba leze vše ven, podívujete se nad tím?
A když má žena přirození dokonalé, úhledné, řeknete si, že je to prostě skvost?
Ptám se mužů i žen.
Leden je pro mě vcelku depresivní, neberme vše strašně vážně, pojďte si trochu popovídat o věcech intimních.
Leden je super měsíc. Lyže, bazény, běh, fitko, nechápu, že už necvicis.
Ne, nekoukám běžně cizím ženám mezi nohy. Pokud bych si všimla, přijde mi to přirozené. Stejně jako povadlá prsa, je to genetické. Mandy Smith k tomu udělala hezkou kampaň, aby vzdělávala ženy a předcházela potřebě to ořezat.
Mě je asi úplně jedno kdo má jako frndu. Nepozastavuji se nad tím ani v případě, že má nějaký abnormální tvar.
@KokiLokii píše:
Ne, nekoukám běžně cizím ženám mezi nohy. Pokud bych si všimla, přijde mi to přirozené. Stejně jako povadlá prsa, je to genetické. Mandy Smith k tomu udělala hezkou kampaň, aby vzdělávala ženy a předcházela potřebě to ořezat.https://www.independent.co.uk/…7109506.html
Díky, velmi názorné.
Zdravím.
Když někde vidíte nahou ženu s trochu nestandardním přirozením v tom smyslu, že jí třeba leze vše ven, podívujete se nad tím?
A když má žena přirození dokonalé, úhledné, řeknete si, že je to prostě skvost?
Ptám se mužů i žen.
Leden je pro mě vcelku depresivní, neberme vše strašně vážně, pojďte si trochu popovídat o věcech intimních.