Tvary ženského přirození

Klopotkova
15.1.24 10:22

Tvary ženského přirození

Zdravím.
Když někde vidíte nahou ženu s trochu nestandardním přirozením v tom smyslu, že jí třeba leze vše ven, podívujete se nad tím?
A když má žena přirození dokonalé, úhledné, řeknete si, že je to prostě skvost?
Ptám se mužů i žen.
Leden je pro mě vcelku depresivní, neberme vše strašně vážně, pojďte si trochu popovídat o věcech intimních.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3880
15.1.24 10:31

Ty se mezi tou výměnou plínek fakt vyloženě nudíš, Karle 8o :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21939
15.1.24 10:40

Nepodivuju a nereknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.1.24 10:41

Už by to chtělo odstavit a udělat si víkend s milenkou, leze ti to mateřství na mozek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
15.1.24 10:43

Nuda, tohle řešíš v každé své diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
15.1.24 10:48

@Klopotkova Měli by tě zablokovat. Co diskuze, to perla. Příjdeš mi úchylná. Pokud jsi vůbec žena. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32155
15.1.24 10:48

Nevim, kde bych neco takoveho mela videt :think:. Teda mozna na bazene ve sprchach, ale nastesti jsem „s dioptriema“ a nekterych smyslovych vjemu usetrena. Takze nevim nic, tusim dobre pro me :pankac:. Ale na 99% bych si nic nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.24 10:53
@Hobitka píše:
Nevim, kde bych neco takoveho mela videt :think:. Teda mozna na bazene ve sprchach, ale nastesti jsem „s dioptriema“ a nekterych smyslovych vjemu usetrena. Takze nevim nic, tusim dobre pro me :pankac:. Ale na 99% bych si nic nemyslela.

No já teda i na bazéně koukám tak, abych do některých míst pokud možno ani omylem nekoukla :lol: Úplně vidím klopotku, jak se naopak snaží z toho vytěžit maximum a aspoň kousíček cizí frndy zahlídnout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56945
15.1.24 10:53
@Klopotkova píše:
Zdravím.
Když někde vidíte nahou ženu s trochu nestandardním přirozením v tom smyslu, že jí třeba leze vše ven, podívujete se nad tím?
A když má žena přirození dokonalé, úhledné, řeknete si, že je to prostě skvost?
Ptám se mužů i žen.
Leden je pro mě vcelku depresivní, neberme vše strašně vážně, pojďte si trochu popovídat o věcech intimních.

Leden je super měsíc. Lyže, bazény, běh, fitko, nechápu, že už necvicis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37288
15.1.24 10:59

Premejslim, kde bych něco takového mohla vidět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
15.1.24 11:00

Ne, nekoukám běžně cizím ženám mezi nohy. Pokud bych si všimla, přijde mi to přirozené. Stejně jako povadlá prsa, je to genetické. Mandy Smith k tomu udělala hezkou kampaň, aby vzdělávala ženy a předcházela potřebě to ořezat.

https://www.independent.co.uk/…7109506.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
15.1.24 11:12

Co žena, to jedinečný tvar, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
15.1.24 11:13

Já dycky a děkuju za založení tohohle tématu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
15.1.24 11:14

Mě je asi úplně jedno kdo má jako frndu. Nepozastavuji se nad tím ani v případě, že má nějaký abnormální tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12532
15.1.24 11:14
@KokiLokii píše:
Ne, nekoukám běžně cizím ženám mezi nohy. Pokud bych si všimla, přijde mi to přirozené. Stejně jako povadlá prsa, je to genetické. Mandy Smith k tomu udělala hezkou kampaň, aby vzdělávala ženy a předcházela potřebě to ořezat.https://www.independent.co.uk/…7109506.html

Díky, velmi názorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria