Tvoření s batolaty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7376
23.1.15 13:40

Tvoření s batolaty

Ahoj maminky a šikulky. Prosím poraďte mi, co tvořit s dětmi, aby to nebylo moc složité, ale výsledek byl hmatatelný. Třebas na jarní výzdobu nebo velikonoce, přánířka k velikonocům, přáníčko pro tatinka k narozkám.. ja nevím, jak na to. Máme doma mnoho kartonu a hajzlových rurek a barevné papíry, barvy.. vsechno mozné a ja nejak nevím:) detem je 3 a 16 mesicu.. jsou nejake navody, napady nekde? Aby je to bavilo a zárověň to bylo jednoduché? - Samozřejmě, že budu tvořit s nimi, ale většinou naše tvoření vypadá tak, že dcera sedí a diriguje a já tvořím a malý krade věci.. nakonec je všechno ulepené, zkypané a flekaté, kuchyn zrala na polití benzínem a žádný výsledek :D nejsem moc kreativní, ikdyž mě to baví :D

děkuji za rady a tipy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
23.1.15 13:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.15 13:44

@Lenka512 moc ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.15 13:46

Je to pekné, urcite uz jsme meli domecky a kary a pod, jenze oni se v tom vetsinou vyvali a zbyde placata poskubana krabice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.15 13:49

@Lenka512 Super :palec: Diky za odkaz, uz vim co synovi udelam do pokojicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
23.1.15 13:50
@MarieOVMUC píše:
Je to pekné, urcite uz jsme meli domecky a kary a pod, jenze oni se v tom vetsinou vyvali a zbyde placata poskubana krabice :D
:mrgreen: Ale pokud je to baví, tak je to v pořádku.
Zkus to rychle vyfotit, než to odejde do věčných lovišť
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.1.15 13:51

@MarieOVMUC je tam toho více, projdi ty stránky…
Ale je fakt, že jsou ještě malí…u nás vede modelína - děláme zvířátka, písmena, čísla…

Většinou já válím kuličky či válečky, starší z toho něco dělá a mladší to jí :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
23.1.15 13:52

@MarieOVMUC
naše malá bude mít dva roky a u nás frčí modelování z plastelíny. Jsou ztoho různí paskvilové, ale malá to vždy nějak pojmenuje pes, strom atd a to jí moc baví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.15 13:52

@Lenka512 mala miluje taky plastelinu, ale prave ze ten maly to nenecha na pokoji a pak je to vsude a ve vsem a beztak to uz i pojed…D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.15 13:53

@Lenka512 kazdopadne diky za tip, v noci si to projdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
23.1.15 13:54

@kotýsek jako to modelovani je fajn, ale nic nezbyde.. asi koupim fimo nebo modurit a neco vyrobime:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.15 15:21

@MarieOVMUC s klukem jsem dělala na jaře ve 2 letech vosu - vyfouklé vajíčko - dítě pomaluje žlutou temperou, po zaschnuti s pomoci maminky černé pruhy a oči. Dírami protáhnout bavlnkou a pověsit.

Nechat natrhat barevný papír. Na bílý nakreslit duhu/ jablko prostě co tě nápadne. U menšího lepidlem namatlat část plochy a nechat lepit. Větší už lepidlo zvládne sám.

nakreslit na čtvrtku (ideálně oboustranně) květ kytky a nechat dítě pokreslit, pak vystřihnout a přilepit ke špejli. můžeš udělat ještě třeba kuře, vajíčko, co tě napadne.

• Citovat
  • Upravit
7376
23.1.15 19:26

@lucenka super napady, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
23.1.15 20:07

@MarieOVMUC přiznám se, že ani jeden není z mojí hlavy :D většinu nápadů na tvoření jsem čerpala z blogu jedný zdejší uživatelky http://zichisek.blog.cz/…rime-s-detmi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Lékařský kufřík

• (4.8) + 19 recenzí

Linkimals Mluvící lama

• (4.8) + 18 recenzí

Pokladna