Tvoříte šperky?
- Fotoalbum (62)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kaspinka
díky
takže kromě těch kleštiček a ketlovacích kleštiček je určitě základ drátek (spíš širší aspoň 0,6), aby se to tak lehce nerozpadalo a pak co se naušnic týče tak háčky (stříbrné, měděné, platinové, chirurgická ocel, zlaté) to prostě záleží jakej k tomu máš drátek a tak a pak samozřejmě korálky případně jiný materiál (já mam třeba ráda peříčka, ale taky materiál, který by normálně skončil v koši jako zátky od plechovek, od piv nebo korky od vína-ty maji obzvlášť úspěch což jsem ze začátku nečekala)
nakoupíš buď na internetu což je samozřejmě nejlevnější, ale já se třeba ráda v těch věcech poštracham takže v budějovicích nakupuji ve Tvořilce a v Písku ve výtvarných potřebách, ale třeba peříčka seženeš i v papírnictví, zkrátka až budeš vědět na co se chceš zaměřit tak si najdeš to nejlepší a nejlevnější ve svym okolí (neboj to se časem podá) a určitě se do toho vrhni je to parádní relax (teda aspoň pro mě) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky montuju naušnice
Ráda je měním k oblečení a ono se to pak hodí jako dárek kamarádkám a když něco prodám tak taky dobrý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, taky jsem se vrhla do dělání naušnic. Skvěle u toho relaxuji. Chtěla bych se pustit do náhrdelníků, musim ale ještě pokoupit ty kleštičky na zamačkávací rokajl. Nevíte kde se dají sehnat levné komponenty?
Jinak všechny moje výrobky mám na Šperky od Popiny
- Citovat
- Upravit
A já přečetla Tvoříte špeky? Tak odpovídám. Tvořím a ani nevím jak. Jde to tak samo a rychle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@popina já tvořím z korálků všeobecně, taky jsem dělala šperky, ale víc mě baví třeba hvězdy na vánoce, svícínky a tak. Jinak levné komponenty se dají sehnat přes aukro, koupila jsem tam 100 háčků na náušnice za 15 kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvíc jsem spokojená s uzavřenými naušnicovými háčky od Stoklasy… ve velkoobchodě vyjde jeden kousek na 2,18 Kč, v maloobchodě na 3,37 Kč… což je pěkná cena… a taky tam kupuji ketlovací nýty s kuličkou na konci, jsou hezčí než ty obyčejné… a kvalita se zdá dobrá, zatím je snesly všechny moje zákaznice a v platině vydrží bez změny barvy nejdéle… jenom škoda, že tam nemají i nerez háčky a komponenty…
Trochu svých výrobků mám tady… https://www.emimino.cz/…oralky-9460/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit