Tvoříte šperky?
- Fotoalbum (62)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Teda dámy, to je nádhera.. Korálkuju taktéž, a nejen naušnice a náhrdelníky, ale taky různé ozdůbky, andílky, zvířátka, a „mandaly“ na zeď nebo na pověšení do prostoru..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero máš fakt krásné výrobky. Ráda se takhle dívám na šperky jiných lidí a hledám inspiraci. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky mám na vas dotaz. Děláte některá s kaplíkama? Budu tvořit náhrdelník pro nevěstu a přeje si 8mm perly s kaplíkama. Funguje to tak že musím sehnat 8mm kaplíky, že? Vím, že to je asi přiblá otázka, ale nechci koupit špatně. Díky za jakoukoliv odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@popina pěkně z toho šílím, protože nemůžu najít 8mm kaplíky co se mi libí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage
http://www.webshop.rooya.cz/item.php?…
Tyhle jsou hezké, ale jsou o milimetr větší…
A nechceš jí to rozmluvit? Svatební šperk bych si představovala úplně jinak… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona chce něco jednoduchýho na styl tohoto. Jen plánuju použít vroubkované perly http://www.stoklasa.cz/…50ks-x124284 a ty mají jen v omezených velikostech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@girlie sage tyhle kaplíky na obrázku vypadají o kus menší… zhruba o jednu velikost - tak o dva mm, řekla bych… nejlépe to bude vyzkoušet přímo v obchodě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Regina Hero máš pravdu asi mi nic jinýho nezdyde než to někde vyzkoušet. Chci si dát záležet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, já necítím bříška prstů na palci a ukazováčku, dělala jsem přes dvacet párů naušnic z nerezové oceli a byl nějaký tvrdý… několikrát jsem i krev vycedila… a když jsem si chtěla udělat nějaké i pro sebe, došel mi drát… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jako na potvoru co? Musím se taky na něco vrhnout. Poslední dobou jen šiju a na korálkovaní mi nezbývá čas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čau holky, hale s těma kaplíkama bych to nehrotila, já mam jednu velikost (ani nevim přesně jakou) a velikosti korálků u toho měnim jak se mi zlíbí..jako je fakt, že když už jsou pak korálky opravdu malé, tak to nejde, ale rozhodně si nemyslím, že musí být kaplík stejně veliký jako korálek (ideální je to vyzkoušet ještě před nákupem), btw. taky budu dělat kamarádce šperky na svatbu a už teď z toho mam hrůzu, akorát zatím nevíme, jestli perličky, krajku nebo peříčka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit