Tvoříte šperky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
12.7.14 14:45

Všimla jsem si že je to převaha klasických korálků tvoříte někdo nějaké speciální? A kde nejlépe začít prodávat, abych věděla, zda-li mají vůbec nějakou šanci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elight
27.8.14 17:28

Tvořím všelicos, nedávno jsem se vrátila k drhání náramků třeba :D

• Citovat
  • Upravit
popina
27.8.14 19:19

@Elight to je moc hezký 8o

• Citovat
  • Upravit
2
27.10.14 15:07

Ahoj, já děůám táke šperky, převážně pro známe, ale už jich mám tolik že je nikdo nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.12.14 00:54

Máte tu krásné věci. Chtěla bych zkusit taky něco sama, líbí se mi moc drátkované šperky, nevím, jestli to budu umět.
Ale na to jsem nic u Stoklasy nenašla. Nevíte někdo, kde by se daly sehnat takové přírodní věci- kamínky, drátky, dřevěné dílky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.12.14 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.12.14 20:58
@kashi píše:
@Jitulela tak třeba tady: http://www.ateliersnezenka.cz/

Díky moc, už to prozkoumávám, Sněženka je super, má drátky :palec: a kromě toho má soupravičku na sítotisk, to je naprostá bomba!
Taky mě hodně baví http://www.anebotak.cz , takové stránky jsem snad ještě neviděla :lol: je to zábava a mají toho fakt hodně, vůbec jsem je neznala.
Nejdřív asi vyzkouším nějaké jednodušší ketlování a pak se vrhnu na ty drátky. Miluju wire wrapping, snad si do toho nezamotám palce. Když to dopadne, pochlubím se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.12.14 13:58

@Jitulela Díky za odkaz, vypadá to dobře. Tak přeji, ať ti to tvoření jde pěkně od ruky a určitě se pak pochlub :D
Já jsem to s drátkováním taky trochu zkoušela, ale abych pravdu řekla, tak mi to moc nešlo ;) Nějak jsem měla pocit, že výsledek neodpovídá vynaloženému úsilí :mrgreen: Takže teď už drátky používám spíš jen na doplnění jiných technik. Ale třeba se k tomu ještě někdy vrátím, protože se mi to taky hodně líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
27.1.15 22:45

Zajímalo by mě, zda si dokáze udělat někdo tak nezručný jako já doma sama naušnice :D přemýšlela jsem, že bych si koupila nějaké ty komponenty a doma si je sama sestrojila, ale docela se toho děsím :D

• Citovat
  • Upravit
14
28.1.15 17:40

Dokud to nezkusíš tak to nezjištíš, toť má rada :D :D ale musela by jsi být opravdu hrozně velké kopyto, abys to nezvládla, nic na tom není :D :D nalepíš to a hotovo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.1.15 17:42
@Sisska píše:
Zajímalo by mě, zda si dokáze udělat někdo tak nezručný jako já doma sama naušnice :D přemýšlela jsem, že bych si koupila nějaké ty komponenty a doma si je sama sestrojila, ale docela se toho děsím :D

a jaké naušnice chceš dělat? Jestli jsi jen trochu manuálně zručná, tak to bude brnkačka… jestli se tím nechceš živit, tak pro sebe to zvládneš určitě… ale jestli chceš třeba ketlované, budeš potřebovat i kleště, ne jen komponenty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sisska
15.2.15 12:45

No mě se třeba docela líbí ten styl Swarovski Elements, vím že je to nějaké lepení a snad by to nemuselo být nic těžkého, ale stejně :D

• Citovat
  • Upravit
14
26.2.15 22:22

No hele, tak si někam zajdi se na to mrknout :D :D já třeba teď už objednávám na top-koralky, ale výběr je na tobě :D :D a fakt to není těžké, tak se toho neboj :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.15 16:48

moje hobby

Já tvořím pár let, a z koníčka je dnes už kůň. Prostě takový druh neškodné závislosti. Pro představu vkládám pár foteček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.3.15 16:57

fotky z mé tvorby

Nějak se mi nedaří vložit fotky, tak snad tentokrát to vyjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...