Co použít na modelování s dětmi

2230
10.12.12 17:24

co použít na modelování s dětmi

Zdravím, chtěla bych se zeptat s jakou hmotou an modelování máte zkušenosti? koupila jsem nějakou samotvrdnoucí ale špatně se s tim pracuje, je hodně tuhá, rychle to osychalo a nedrželo pohromadě (sněhulák s enám uplně rozpadl) tak ěm napadlo zkusit modurit, koukala jsme na něco na netu a vyplivlo to na mě několik ruznejch modelovacích hmot ve velice rozdílných cenách. je mi jedno jestli to bude bílý (pak mužem barvit) nebo barevný, jde mi o tom aby to bylo měkký, dobře s se s tim pracovalo-jednotlivý kousky aby se k sobě daly připlácnout jako u modelíny. nemusí to být samotvrdnoucí, klidně aby se to pak zapeklo nebo vařilo. tvoří obě holky 4a 2 roky tak aby jim to šlo, z tohohle byly hodně zklamaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
10.12.12 17:38

V Tescu jsem kupovala obyc bily modurit, stal asi 60 korun a je ho dost. Je samotvrdnouci ale dopekala jsem v troube.

Jinak dobre na modelovani je vizovicka hmota z mouky a soli ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
10.12.12 19:15

Na modelování je i super marcipánová modelína. Mají ji v Tescu a děti mají radost, žeto můžou i sníst :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13774
10.12.12 19:47

Já jsem zrovna včera dělala domácí modelínu, ale jen na hraní, ne na zaschnutí a vystavování. Je skvělá, jako Play-doh ;) http://www.brydova.cz/…ina-pro-deti-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.12.12 20:28

@LenkaN26 aha,no já právě chci něco co jim pak zustane :)
@Petulinaxx a byl to přímo modurit? já si totiž pamatuju že modurit s emusel vařit/pect. byl aspoň tvárný?
@AnastazieB playdohu máme doma mraky :-) s tim dělaj furt, ale hledám něco co jim pak zustane třeba na hraní nebo jako dáreček pro někoho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.12.12 20:40

@spiky01 byl to samotvrdnouci modurit, tvarny byl asi jako kazdy jiny, figurky by se z nej udelat urcite daly, navic to samotvrdnuti trvalo strasne dlouho, takze bych se nebala, ze detem vytvrdne v ruce pri tvoreni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
10.12.12 21:38

@spiky01 tak tohle fakt nezůstane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.12.12 21:49

@LenkaN26 to je mi jasný :mrgreen: