Strojek na fimo - máte originál?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Strojek na fimo - máte originál?
Ahoj ![]()
Chtěla bych se optat jestli je na Fimo hmotu nutný ten originální strojek, protože je celkem dost drahý, pod 1 000 Kč to nejde. Viděla jsem i na obyčejné nudlové těsto za 400 Kč, ale nemám s tím zkušenost. Používáte někdo ten na nudle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kamarád s fimem dělá celkem dost, když začínal měl strojek na nudle, ale říkal, že se mu po pár týdnech rozpadnul. Teď má ten přímo na fimo hmotu a je spokojenej. Ale on už to nemá jen jako koníček, ale částešně se tím živí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Strojek na nudle stačí ale pokud chceš aby se ti nerozpadl stejně musíš koupit dražší než za 400 kč
- Citovat
- Upravit
Normálně se strojkem na nudle, ale asi bude trochu dražší, kvalitnější, tuším šest stovek. Chodím na „dílny“ a tam mají asi čtyři a vydrží hodně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi
Nevíte některá jestli existuje nějaký strojek co dělá kuličky? Aby každá nevypadala jinak.. Hledala jsem na googlu a nic nenašla…
A ještě jedna otázka. Chtěla bych aby ty kuličky nebyly takový matný, nebo jak to nazvat, ale aby se leskly. Na to se dá koupit nějaký lak?
- Citovat
- Upravit
@elizabeta92 Tak o strojku na kuličky nevím, ale laky jsou různé. Já to teda lakuji bezbarvým lakem na nehty
. Ještě pohledám tam, kde nakupuji a hodím kdyžtak hodím odkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieŠH Ten strojek na plastelínu bych neriskovala, fimo je mnohem tužší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@meringa a ty z fima děláš co?
jinak všem děkuju za rady. To je naprd s těma kuličkama… ![]()
- Citovat
- Upravit
@elizabeta92 Já teda nejraději nějaký figurky a tak
. Šperky bych nenosila, to je na mě moc barevný. Vyštrachám nějaký fotky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit