Tvrdá děloha ráno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
102
18.8.20 19:35

Tvrdá děloha ráno

Ahoj holky, dnes jsem 11+6tt. Spávám na břiše jelikož jinak neusnu. Ráno jsem se probudila a hrozně mě tlačila děloha, byla vysunutá nahoru v podbříšku a tvrdá jak kámen. Po pár minutách povolila a pak ještě několikrát. Celý den je mi tam dole tak nějak divně, pořád něco táhne. Doktor doporučil magnesium. Říkal že se obává potratu. Setkala se některá s tímto? Mám strach o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1222
18.8.20 20:03

Já to takhle měla úplně normálně a právě jsem se vždy nemohla dočkat, až se mi děloha takhle poránu začne zhmotňovat, začínalo to právě v této fázi těhotenství (od 11tt), milovala jsem to, těhotenství se prostě stalo hmatatelné. Třeba ve čtvrtém těhotenství jsem cítila tuhnutí dělohy už takhle brzy i přes den, třeba i několikrát, když jsem si sedla k odpočinku, tak děloha mi stuhla snad pokaždé. V předešlých těhotenstvích to nebylo o moc později, nikdy s tím žádný problém nebyl, magnesium jsem v těhotenství nikdy nebrala a porody v termínu, spíše v té horní hranici :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
18.8.20 20:08

Tvrdnutí dělohy, magnezko by mělo zabrat, nicméně nedoporučuji spát na břiše, ale na levém boku.. pomoci Ti může kojící polštář..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
19.8.20 06:23

Mně břicho začalo tvrdnout asi ve 20tt - nejdřív jen večer když jsem si lehla, postupně to bylo celodenní a docela nepříjemné. Dostala jsem magnézko, po kterém to bylo trochu lepší, a jelikož se mi zkracoval čípek tak i klidový režim a prášky na udržení. Taky vyhrožovali předčasným porodem, teď jsme v 36tt ;)
Doporučuji kromě magnezka žádné namáhání a nauč se spát na boku (nejlépe levém) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí