Tvrdá matrace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35438
29.12.12 18:36

Tvrdá matrace

Vybírám matraci a potřebuju nějakou hodně tvrdou. Předtím jsem koupila obyčejnou sendvičovou a je moc měkká. Poradíte někdo, jaký typ bych měla vybrat?

Taky jsem se dívala na matraci „kokos“ - kokosová vlákna obalená v bavlně, ale rozměrově to bylo jen do dětské postýlky. Máte někdo i na velkou postel, jaké máte zkušenosti? Díky za rady a prosím i odkazy na e-shopy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2230
29.12.12 19:35

My máme pružinovou z ikei a nemužu si ji vynachválit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.12.12 20:05

Zrovna včera nám přivezli novou matraci z ikei - já taky miliji ty tvrdé. Po špatných zkušenostech s pružinovými (rychle se zničí, pak jsou některé pružiny „vylezlejší“ než zbytek) jsme šli do pěnové.
Máme Sultan Favang 160×200 http://www.ikea.com/…ts/40139806/#…

P. S. Na internetu nekupuj, matraci si vždy vyzkoušej. Některé obchody je dokonce půjčují i na vyzkoušení domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
29.12.12 20:24

@Katjinka Ta ikeácká vypadá dobře a super cena. Jste s ní spokojení? Dala jsem se do hledání na netu, protože v obchodě sice mají fajn matrace, ale za dvě matrace 25 000 dát nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
29.12.12 21:37

Máme ji první den, dneska jsme akorát sestavili tu postel :) Já na ní spala celé odpoledne a nemůžu si stěžovat :) Z té předchozí pružinové mě bolela záda a dneska jsem se konečně dobře vyspala :)
Mě napřed ta cena připadala strašná, ale uvědomila jsem si, že je to jedna z nejlevnějších.
Ještě levnější a praktičtější je koupit si dvě úzké matrace - nevím jak máte velkou postel, ale pokud má člověk víc dětí, tak je lepší mít 180×200. Ještě levnější matrace mají v Makru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
28.6.15 09:58

Koupila jsem matraci na míru, ale špatně jsem vybrala a je strašně tvrdá. Nemáte někdo typ co s tim jak jí změkčit? Po dnešní noci si připadám jak, když jsem složila vagon uhlí :roll: Nemůžu nikde najít jestli se dá koupit nějaká podložka nebo tak něco a hlavně potřebuju, aby to šlo na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.6.15 10:36

@medun já jsem koupila dětem tvrdší a ušila z molitanu 5cm nahoru pokrývku a je to super měkké, na to dám prostěradlo, takže nic není vidět, samozřejmě, že ten molitan je obalený v pratelném povlaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.6.15 10:40

My máme lamelové matrace sára ze studia zdravého spaní, výrobce jelínek, volitelná tvrdost do 110 kg, je možná výměna části lamel, když se unaví, máme ji celá rodina, ani po 15 letech si nemohu stěžovat, jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
28.6.15 10:41

Pružinové matrace jsou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie