Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahoj holky,
už zase otravuji…Synáčkovi se na levé půlce udělal červenej flek a je to celé tvrdé…je to přes půlku půlky… Už se mu na zadečku udělalo ledacos,ale toto mě zaskočilo. Myslíte, že by to mohla být zapářka?ale proč je to tvrdé
Popřípadě, měl někdo z vás drobečka se stejným problémem?
![]()
A nebyli jste na očkování?
Moje děti měly přesně toto asi dva dny po vakcíně - dceři se to vstřebalo za pár dní, synovi tam zůstala malá boulička dodnes.
Příspěvek upraven 04.04.22 v 13:54
BohunkaP píše:
A nebyli jste na očkování?Moje děti měly přesně toto asi dva dny po vakcíně - Helence se to vstřebalo za pár dní, Markovi tam zůstala malá boulička dodnes.
No byli jsme minulý týden v pondělí na druhé dávce hexa a synflorix
On má právě druhou půlku operovanou
Tak mě všechno kolem prdelky děsí
Milionkrát sem ho přebalovala a nic a večer koukam jako puk..samozřejmě záchvat paniky
Má to takové červené, trvdé jako kámen a hoří mu to,ale teplotu nemá ![]()
My jsme měli totéž - horká červená zatvrdlina v místě vpichu. Doktorka doporučila chladit a ono se to postupně uklidnilo. syn má bouličku dodnes, ale jen malinkou, takový hrbolek, zvápenatělou zatvrdlinku ve svalu.
Ale jestli jste měli už nějaké jiné problémy se zadečkem, tak bych to určitě ráno skočila ukázat doktorce…
Příspěvek upraven 04.04.22 v 13:55
BohunkaP píše:
My jsme měli totéž - horká červená zatvrdlina v místě vpichu. Doktorka doporučila chladit a ono se to postupně uklidnilo. Mareček má bouličku dodnes, ale jen malinkou, takový hrbolek, zvápenatělou zatvrdlinku ve svalu.Ale jestli jste měli už nějaké jiné problémy se zadečkem, tak bych to určitě ráno skočila ukázat doktorce…
No na druhé straně měl absces, kterej mu operovali a doted mu to obcas hnisa…ale to vypadalo jinak…k doktorce určitě půjdu,ale je tam až od 4,tak honim moudra,abych mu to nejak vylecila…a mysliš, že když už je to týden po očkování,že by to mohlo být to same, co měli tvé dětičky? Uvařila jsem heřmánek a vychladila v lednici a udělala jsem mu obklad…nic jiného mě nenapadlo
ach jo, chudáček si s tou prdkou užije
Já myslím, že by to klidně mohlo být něco podobného… Teplotu nemá? Není nějak extrémně neklidný, plačtivý, spinká? Pije?
Jestli je tohle všechno v normálu, tak bych to asi jen chladila a počkala do odpol. na doktorku.
Držím palce - neboj, to bude dobrý.
BohunkaP píše:
Já myslím, že by to klidně mohlo být něco podobného… Teplotu nemá? Není nějak extrémně neklidný, plačtivý, spinká? Pije?Jestli je tohle všechno v normálu, tak bych to asi jen chladila a počkala do odpol. na doktorku.
Držím palce - neboj, to bude dobrý.
Teplotu nemá, papá, spinká, jen jednou kolem 22h plakal,dala sem mu dudu a už zase spinká…tak děkuji za pomoc a radu…aspon me to trochu uklidnilo…tak přeju dobrou noc.pa
Ahojky,že se tak blbě ptám…co jste měli s prdelkou že jste museli na operaci?Koukám že si s prckem taky „užíváš“.A už papká aspoň?
Tak Kubíček je znova v nemocnici, bylo to to samé co minule (perianalni absces) korat trosku horsi…V út a dnes ho operovali a ještě budou v sobotu a v pondělí mu vyoperujou celou dutinu (píštěl)
No to si brouček užije
ach jo
![]()
prdelka malinkej to mě moc mrzí!!!A prosím Tě z čeho se mu to dělá?
Musíš mít nervy ze železa…
Ať se brouček brzo uzdraví ![]()
Ach jo, to mě mrzí… snad bude brzo v pořádku.
Držím palečky!
Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu
![]()
Klovasa píše:
Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu![]()
Tak,co jak Vám je?Musíš mít nervy ze železa
![]()
petrusepetrus píše:Klovasa píše:Tak,co jak Vám je?Musíš mít nervy ze železa
Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu![]()
![]()
No včera jsme byli na kontrole a poslední steh drží jako klíště,tak musime jeste přístí týden.Jinak doufám,že už to bylo všechno naposled a už ho ta prdka nebude trápit ![]()