Tvrdá půlka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2858
29.11.10 21:47

tvrdá půlka

ahoj holky,
už zase otravuji…Synáčkovi se na levé půlce udělal červenej flek a je to celé tvrdé…je to přes půlku půlky… Už se mu na zadečku udělalo ledacos,ale toto mě zaskočilo. Myslíte, že by to mohla být zapářka?ale proč je to tvrdé :( Popřípadě, měl někdo z vás drobečka se stejným problémem? 8-o :cry: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
29.11.10 21:54

A nebyli jste na očkování?

Moje děti měly přesně toto asi dva dny po vakcíně - dceři se to vstřebalo za pár dní, synovi tam zůstala malá boulička dodnes.

Příspěvek upraven 04.04.22 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.11.10 21:58
BohunkaP píše:
A nebyli jste na očkování?Moje děti měly přesně toto asi dva dny po vakcíně - Helence se to vstřebalo za pár dní, Markovi tam zůstala malá boulička dodnes.

No byli jsme minulý týden v pondělí na druhé dávce hexa a synflorix :( On má právě druhou půlku operovanou :( Tak mě všechno kolem prdelky děsí :( Milionkrát sem ho přebalovala a nic a večer koukam jako puk..samozřejmě záchvat paniky :( Má to takové červené, trvdé jako kámen a hoří mu to,ale teplotu nemá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.11.10 22:01

My jsme měli totéž - horká červená zatvrdlina v místě vpichu. Doktorka doporučila chladit a ono se to postupně uklidnilo. syn má bouličku dodnes, ale jen malinkou, takový hrbolek, zvápenatělou zatvrdlinku ve svalu.

Ale jestli jste měli už nějaké jiné problémy se zadečkem, tak bych to určitě ráno skočila ukázat doktorce…

Příspěvek upraven 04.04.22 v 13:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.11.10 22:05
BohunkaP píše:
My jsme měli totéž - horká červená zatvrdlina v místě vpichu. Doktorka doporučila chladit a ono se to postupně uklidnilo. Mareček má bouličku dodnes, ale jen malinkou, takový hrbolek, zvápenatělou zatvrdlinku ve svalu.Ale jestli jste měli už nějaké jiné problémy se zadečkem, tak bych to určitě ráno skočila ukázat doktorce…

No na druhé straně měl absces, kterej mu operovali a doted mu to obcas hnisa…ale to vypadalo jinak…k doktorce určitě půjdu,ale je tam až od 4,tak honim moudra,abych mu to nejak vylecila…a mysliš, že když už je to týden po očkování,že by to mohlo být to same, co měli tvé dětičky? Uvařila jsem heřmánek a vychladila v lednici a udělala jsem mu obklad…nic jiného mě nenapadlo :( ach jo, chudáček si s tou prdkou užije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.11.10 22:16

Já myslím, že by to klidně mohlo být něco podobného… Teplotu nemá? Není nějak extrémně neklidný, plačtivý, spinká? Pije?

Jestli je tohle všechno v normálu, tak bych to asi jen chladila a počkala do odpol. na doktorku.

Držím palce - neboj, to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
29.11.10 23:04
BohunkaP píše:
Já myslím, že by to klidně mohlo být něco podobného… Teplotu nemá? Není nějak extrémně neklidný, plačtivý, spinká? Pije?

Jestli je tohle všechno v normálu, tak bych to asi jen chladila a počkala do odpol. na doktorku.

Držím palce - neboj, to bude dobrý.

Teplotu nemá, papá, spinká, jen jednou kolem 22h plakal,dala sem mu dudu a už zase spinká…tak děkuji za pomoc a radu…aspon me to trochu uklidnilo…tak přeju dobrou noc.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
30.11.10 19:28

Ahojky,že se tak blbě ptám…co jste měli s prdelkou že jste museli na operaci?Koukám že si s prckem taky „užíváš“.A už papká aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
2.12.10 20:18

Tak Kubíček je znova v nemocnici, bylo to to samé co minule (perianalni absces) korat trosku horsi…V út a dnes ho operovali a ještě budou v sobotu a v pondělí mu vyoperujou celou dutinu (píštěl) :( No to si brouček užije :( ach jo :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
2.12.10 20:35

:cry: prdelka malinkej to mě moc mrzí!!!A prosím Tě z čeho se mu to dělá?
Musíš mít nervy ze železa…
Ať se brouček brzo uzdraví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
2.12.10 21:07

Ach jo, to mě mrzí… snad bude brzo v pořádku.

Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
9.12.10 19:50

Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
14.12.10 06:15
Klovasa píše:
Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu :) :srdce:

Tak,co jak Vám je?Musíš mít nervy ze železa :potlesk:  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
14.12.10 10:57
petrusepetrus píše:
Klovasa píše:
Tak dneska nás po deseti dnech a čtyřech operací propustili domu :) :srdce:
Tak,co jak Vám je?Musíš mít nervy ze železa :potlesk: :palec:

No včera jsme byli na kontrole a poslední steh drží jako klíště,tak musime jeste přístí týden.Jinak doufám,že už to bylo všechno naposled a už ho ta prdka nebude trápit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí