Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
dcera v září nastoupila do školky a od té doby byla 3× dost zvláštně nemocná. Odpadla mi buď z plného zdraví, nebo z běžné rýmy a kašle během hodiny do stavu úplného vyřízení, ospalosti, horečky nad 38 stupňů. Naposledy ve čtvrtek jsem ji dokonce musela odvézt ze školky, nedokázala skoro ani dojít k autu. Ovšem po sražení teploty a vyspání byla během pár hodin ve všech třech případech zase úplně v pořádku. Teď nevím, jestli mám volat doktorovi a nějak to řešit, nebo má dcera tak dobrou imunitu, že virózu dokáže během toho odpoledne zlikvidovat. Měli jste to někdo s dětmi podobně?
Moje dcerka to měla tak minulý čtvrtek, večer z ničeho nic rýma, v noci horečky a v pátek večer už byla okej. ![]()
ahoj, náš malý měl toto hodně často. z ničeho nic vysoká horečka bez jakýchkoli jiných příznaků a druhý den, jako by mu nic nebylo. prý jsou to opravdu jednodenní virozy. ![]()
Syn (3 roky) má takový stav tak 3-4 do roka.Zdravý jak řípa,najednou vysoká teplota,přez den malátný,večer dáme čípek před spaním a ráno zdravý.
jA JSEM S MALÝM BYLA U DOKTORKY,MĚL HOREČKY VYSOKÉ.PRÝ MÁ VIROZU.aLE TY HOREČKY VEČER USTOUPILI.UŽ 4 DNY JE NEMÁ.Dovolila mi jít ven,v sobotu jsme byli.Můžu s nin zítra ke kamarádce?Nebude ještě i nfekční?A nevztahuje se to na deti jen?Ty ona nemá.