Nosní odsávačka a libenar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
963
29.11.10 10:21

nosní odsávačka a libenar

ahoja maminy,

koupila jsem si na odsávání rýmičky hadičkovou odsávačku a říkám si, jestli je pro mimi bezpečná. Na zlepšení odsávání mi doporučili kapičky Libenar, tak jsem se chtěla zeptat, jestli kapete nebo jimi spíš vytíráte nosík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
29.11.10 10:24

Já jsem vytírala ušinkou a pak odsála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.11.10 10:32

Já teda kapala, ale chce si to na jedné ampulce nacvičit sílu stisku, aby to opravdu káplo a nelilo proudem.
A odsávačky se neboj, je bezpečná a opravdu pomáhá. Když má malá rýmu a já jí odsávám ty litry z dutin, nechci ani domýšlet, co by to tam napáchalo, neodsát jí to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
29.11.10 10:42

Ahoj,
já jsem Libenarem vytírala a odsávali jsme , ale mám odsávačku na vysavač a nedám na ni dopustit. Měli jsme dvakrát rýmu a můžu říct, že je to rychlé a dost účinné. ¨
Pěkný den a brzy se uzdravte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.11.10 10:44

ahoj, já také kapala Libenarem a odsávala odsávačkou na vysavač. Vypadá to morbidně, ale je to fakt účinný :palec: a rychle je po rýmě :wink: . Malá ještě moc nesmrká, kolikrát si sama naznačí, že chce odsát vysavačem :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
29.11.10 11:06

a jak hodně můžu nasávat? zkoušela jsem to, ale i když má nos viditelně plnej, nic nevytáhnu, bojím se víc natáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
29.11.10 11:09

Jestli máš odsavačku na vysavač, tak v tom nose lehounce tím koncem otáčej, abys odsávala z rúzných směrů. Blbě se to popisuje, ale mně to jde nejlíp, když ten konec zasunu do jedné dírky tak, že v ní míří jakoby směrem k duhému oku ;) . Nastavuju vysavač na nejnižší výkon. Na odsavačce je i napsané, jaký max výkon by ten vysavač měl mít. Pak by ses nemusela bát ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.11.10 12:21

Kapala, do otvorů se tyčinkama šťourat nemá (ani uši, ani nos). Odsávala odsávačkou na vysavač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
29.11.10 12:31

Libenar jsem kapala při začínající rýmě. Taky jsem měla hadičkovou odsavačku a můžu říct, že se mi s ní moc nedařilo. Te´d jsem koupila na vysavač a super - rychleji odsáto, bez námahy a pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.11.10 14:00

Hadičková odsávačka mně osobně nesmí do domu… Ideální na to, jak miminko poranit - zastrčí-li se hadička hodně hluboko, může mu poranit sliznici, zastrčí-li se na kraj, nic neodsaje.

Nejlepší je na vysavač.

A při opravdové rýmě se mi Libenar neosvědčil u žádného z dětí - potřebujeme něco, co stříkne, tím se hleny zředí nejlépe - tedy Stérimar nebo něco podobného. Cokoli, co jen kape, nám nikdy nepomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.11.10 14:10
BohunkaP píše:
Hadičková odsávačka mně osobně nesmí do domu… Ideální na to, jak miminko poranit - zastrčí-li se hadička hodně hluboko, může mu poranit sliznici, zastrčí-li se na kraj, nic neodsaje.

Nejlepší je na vysavač.

A při opravdové rýmě se mi Libenar neosvědčil u žádného z dětí - potřebujeme něco, co stříkne, tím se hleny zředí nejlépe - tedy Stérimar nebo něco podobného. Cokoli, co jen kape, nám nikdy nepomohlo…

Na odsávačky mám stejný názor.
Co se týče sprejů, těch bych se osobně u takhle malinkýho miminka bála. Třeba právě Sterimar stříká takovou dávku, že to při poslední rýmě malé prostříklo snad až do uší, a to je jí už skoro rok a půl. A ještě - u ležícího miminka se mi spreje strašně špatně ovládaly, začala jsem je používat, až když malá začala sedět. Dokud jenom ležela, byl Libenar nejpohodlnější. Můj názor ovšem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
29.11.10 14:15
Bersaba píše:
BohunkaP píše:

Nejlepší je na vysavač.

Na odsávačky mám stejný názor.
Co se týče sprejů, těch bych se osobně u takhle malinkýho miminka bála. Třeba právě Sterimar stříká takovou dávku, že to při poslední rýmě malé prostříklo snad až do uší…

A měla jsi Stérimar Bébé? Ten má jiný nástavec, menší, my ho používali už od novorozence… a navíc je ta mořská voda zředěná, takže tolik neštípe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
29.11.10 14:18

Ty mořské vody jsou isotonické, takže koncentrace solí je stejná, jako v tom Libenaru. Libenar je bohužel hodně předražený fiziol. roztok. Taky jsem používala Sterimare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
29.11.10 15:21
BohunkaP píše:
A měla jsi Stérimar Bébé? Ten má jiný nástavec, menší, my ho používali už od novorozence… a navíc je ta mořská voda zředěná, takže tolik neštípe.

Spíš asi ne, to bude tím. :-D Kupovala jsem ho poprvé až teď, předtím jsem měla Mar, ten mi připadal lepší, měl silnější ten nástavec a dávkoval míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
29.11.10 16:07

A ta odsávačka na vysavač - je bezpečná a dá se použít už u tak malýho prcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí