Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den, omlouvám se možná za opakující diskuzi, ale nevím si rady. Jsem prvorodička. Dneska 39+6tt. Od včera od večera mám skoro v kuse křeče a tvrdé břicho, ale bez pravidelnosti. Spala jsem asi 2 hodiny a nevím jestli jde o poslíčky nebo vyrazit do porodnice. Předem díky ![]()
Zkus teplou sprchu nebo vanu…teoreticky polid jsou to poslíčci mělo by to povolit..pokud se chystá porod tak by se to naopak mohlo rozjet…ale jak to přesně poznat pořádně. nevim…mela sem to taky tak podobně…dokonce.pak.uz i celkem pravidelně po 20minitach pravidelně bolestivé krece které neustávaly ani v té vodě…tak sme jeli…a prý že poslíčci…no nemyslím si spíš se to příjezdem do porodnice zastavilo…ale protože jsem měla rodit císařem tak jsme takhle brzo jet museli…každopádně za 2 dny už to porod byl ![]()
Příspěvek upraven 21.08.22 v 08:34
@Vladusxx právě že jsem zkoušela i večer, to pomohlo na chvilku, ale teď ráno o něco horší.
@domcas tak zkus tam zkus zajet…buď té pošlou domu nebo si tě tam nechají…kontrolou určitě nic nezkazís ![]()
Máš skoro v kuse křeče, to na nic nečekej a vyraž do porodnice. I kdyby šlo o poslíčky, nikdo ti hlavu neutrhne, při nejhorším tě pošlou domů a dost možná se porod i tak brzy rozjede. ![]()
Tak jsem v porodnici byla a řekli mi že jsem sice otevřená ale mám čekat mám doma protože to bude klidně i 14 dnů trvat
takže nic moc. Ale díky za rady