Tvrdnutí břicha v 38.tt

76
24.4.13 16:35

Tvrdnutí břicha v 38tt

Ahojky, potřebuju poradit jesli mám nějak řešit tvrnutí břicha. Jsem ve 38tt a přijde mi, že mám břicho tvrdé i několik hodin v kuse, někdy i celý den nebo i celou noc. Břicho mi začalo tvrdnout už asi od 32tt, ale vždycky jen na minutku ztvrdlo a pak to zase odeznělo a to max 2× za den. Všimla jsem si tady, že píšete, že když někomu tvrdne břicho, tak v určitých intervalech…a já ho mám tvrdé dlouho v kuse. Měla bych to okamžitě řešit? Nijak mi to nepřekáží a mimi asi taky ne, pohyby jsou v pořádku :-D dík za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
24.4.13 16:36

Spíš se ti boulí mrně, to mně dělá taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
24.4.13 16:42

Záleží na tom jak moc ti ztvrdne, jestli se ti zdá že ho máš tvrdé - miminko se nějak vykulí na jednu stranu, nebo je to děložní stah. Mě když ztvrdne břicho tak se ani nepohnu, jaký je to tlak. Jen zhluboka dýchám a čekám až to povolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
24.4.13 18:54

Ahoj, taky se mi stává, že mi tvrdne břicho klidně i celý den a do hodiny několikrát za sebou a chvilku trvá než zase povolí, to vždycky musím počkat až to přestane, protože se nemůžu ani pohnout a už vůbec chodit s tvrdým břichem. No a všechno je v pohodě, mimčo je v pořádku a jsem taky ve 38tt, tak myslím, že můžeš být v klidu :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.4.13 19:19

Také mám kolikrát tvrdé jak šutr, až musím zpomalit. Někdy je mimčo prostě vyboulené - jakoby nepřirozeně. Nikdy jsem to ani neřešila, čím blíž k porodu, tím je větší frekvence, děloha pracuje při každém šťouchnutí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
127
25.4.13 08:52

Taky mi tvrdne, nejen po námaze, ale i v klidu. Do toho mne ještě bolí podbřišek a dole mne to dost píchá, jak malé tlačí hlavičkou. Už nejsem schopná nikam pořádně dojít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
25.4.13 10:25

No začíám si myslet, že se fakr jen malý vykuluje a že mi to břicho snad ani netvrdlo :-/ v podbříšku mě taky píchá a dost mě tlačí na stydkou kost, ale to už snad nějak vydržím ještě chvilku. Dneska jsem měla tak ošklivé sny, že sem si v noci přála už rodit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
25.4.13 11:46

Ahoj, mě břicho tvrdne průběžně snad celé těhu, beru magnosolv, nejdříve ráno, teď navečer, ať můžu v noci zaspat. Od 32tt mi začalo ale tvrdnout více, někdy si musím prostě sednout, nebo lehnout a čekat, až to přejde, doktor říkal, že právě teď ty poslední týdny jsou nejnáročnější, že tělo dostává pěkně zabrat. Mě celé těhu pomáhalo nepřejídat se, jíst pravidelně a malinké porce, když jsem se přejedla, trpěla jsem… :zed:… včera jsem šla od zubaře kolem porodnice, bolelo mě snad všechno, myslela jsem, že mi praskne břicho a podbříšek, tak jsem si říkala, že se i na ten porod snad těším :nevim: :lol: už jen chvíli, musíme to vydržet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
25.4.13 18:37

@Radanka25 ale magnosolv už by se po 36. tt brát neměl, ne? alespoň co vím, tak už ho pak nedoporučují, existují teorie, že brzdí pak kontrakce a tudíž celý porod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí