Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky ![]()
Od ledna jsme se snažili o druhé mimčo a konečně jsem 19.4. našla na tt // ![]()
Je tu také někdo kdo bude cca stejný termín ![]()
My mám e 2-letou holčičku a na sourozence se moc těšíme ![]()
@Luli84 Ahojky
My jsme se taky začali snažit v lednu, ale o první mimčo
A // jsem našla 4.4
Termín mi zatím vychází na 11.12.13
, momentálně, ale čekáme jestli se nám rozbuší srdíčko.. A jinak moc gratuluji k těhotenství
![]()
Ahojky..já našla // 8.4..
…včera jsme byli na kontrole a
nám už krásně buší…a jsme 6+4 ![]()
Ahoj holky, moc gratuluji
já u doktora zatím nebyla, ale měla bych být v 5-tém týdnu ![]()
K dr. půjdu cca za 2-3 týdny
a jak se cítíte?
Já na sobě poznala těhotenství už 3 den od ovulace kdy mě šíleně boleley bradavky a asi 5-tý den se přidal podbřišek a ten mě drží až do teď… Pocit na
jsem už párkrát měla taky, ale začala mě šíleně bolet hlava ![]()
Jinak je to ok…
U první jsem vůbec nevěděla, že jsem těhotná ![]()
@Luli84 Gratulace k miminku..
já poznala, že jsem těhotná asi ve 4tt…byla jsem hrozně unavena a pořád spala…a to trvá do teď…a taky mám pocit na
, což je uplně nejhorší
…a taky mám citlivé prsa… ![]()
@Telny No doufám, naposledy jsem byla v 5+5 tt a srdíčko ještě nebušilo, teď půjdu 7+0 tt tak už být musí, jinak to bude špatné..
@Luli84 Taky mě bolel strašně podbříšek, celou dobu jsem si myslela, že přijde mrcha, ale nedošla..a trpěla jsem a trpím stále žravostí
Jím jak otesánek a prsa začala bolet později. Já k Dr. taky chtěla až později, ale byla jsem už 2× kvůli špinění no..
![]()
@Toxocara Neboj se…rozbuší se
..já byla asi ve 4tt a taky nic nebylo..ale včera už hezky tlouklo..
..ale vyděsilo mě, že mám zvýšenou hladinu hormonů štítné žlázy…tak musim na endokrinologii…:( a trošku mám zvýšený cukr… ![]()
@Telny To už ti dělali i krevní testy? Já ještě u svého gyndaře nebyla..zatím jen pohotovostní doktoři..v pátek jdu teprve ke svému..
@Toxocara Jo jo dělali..
…ani nevím proč, taky sem četla, že se dělají později…
Můžu se přidat? Testy mi vyšli pozitivní ještě před očekávaným termínem měsíčků, TP mi vychází na 18.12.13 a ležím teď v nemocnici. Akorát se chci podělit o svou zkušenost s odběrem krve na test HCG. Tohle pondělí jsem si u nás ve městě došla jako samoplátce na zjištění hcg v krvi, odpoledne jsem si volala na výsledky do Prahy. Tam mi bylo řečeno, negativní! A zajímavé je, že tady u nás v nemocnici už byly výsledky úplně v pořádku a dnes dopo na utz bylo mimi krásně vidět i se srdíčkem! No užila jsem si nervy. A jinak…tato věc s tou krví a výsledky hcg se mi už staly a to před rokem a opět stejnou laborkou v Praze.
![]()
@Telny Tak hlavní je, že ti na to přišli co nejdřív
Ber to tak, že se aspoň vše podchytí zavčas
A čekáš první?
@Soulfly 1 píše:
Můžu se přidat? Testy mi vyšli pozitivní ještě před očekávaným termínem měsíčků, TP mi vychází na 18.12.13 a ležím teď v nemocnici. Akorát se chci podělit o svou zkušenost s odběrem krve na test HCG. Tohle pondělí jsem si u nás ve městě došla jako samoplátce na zjištění hcg v krvi, odpoledne jsem si volala na výsledky do Prahy. Tam mi bylo řečeno, negativní! A zajímavé je, že tady u nás v nemocnici už byly výsledky úplně v pořádku a dnes dopo na utz bylo mimi krásně vidět i se srdíčkem! No užila jsem si nervy. A jinak…tato věc s tou krví a výsledky hcg se mi už staly a to před rokem a opět stejnou laborkou v Praze.![]()
No to je strašné!! Jak můžou vycházet odlišné výsledky, když už máš na tolik pokročilé těhu se srdíčkem!!!
To je hrůza! Jinak moc gratuluji ![]()