Duben 2013 //

1173
24.4.13 15:05

Duben 2013 //

Ahoj holky :kytka:
Od ledna jsme se snažili o druhé mimčo a konečně jsem 19.4. našla na tt // :dance:
Je tu také někdo kdo bude cca stejný termín ;)
My mám e 2-letou holčičku a na sourozence se moc těšíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17460
24.4.13 15:28

@Luli84 Ahojky :) My jsme se taky začali snažit v lednu, ale o první mimčo :) A // jsem našla 4.4 :) Termín mi zatím vychází na 11.12.13 :), momentálně, ale čekáme jestli se nám rozbuší srdíčko.. A jinak moc gratuluji k těhotenství :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:29

Ahojky..já našla // 8.4.. :hug:…včera jsme byli na kontrole a :srdce: nám už krásně buší…a jsme 6+4 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
24.4.13 15:31

@Telny Gratuluji ke // a k :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:32

@Toxocara Děkuji :hug:, vám se taky brzo rozbuší :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
24.4.13 15:33

Ahoj holky, moc gratuluji :kytka: já u doktora zatím nebyla, ale měla bych být v 5-tém týdnu ;)
K dr. půjdu cca za 2-3 týdny ;) a jak se cítíte?
Já na sobě poznala těhotenství už 3 den od ovulace kdy mě šíleně boleley bradavky a asi 5-tý den se přidal podbřišek a ten mě drží až do teď… Pocit na :poblion: jsem už párkrát měla taky, ale začala mě šíleně bolet hlava :zed:
Jinak je to ok…
U první jsem vůbec nevěděla, že jsem těhotná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:36

@Luli84 Gratulace k miminku.. :kytka: já poznala, že jsem těhotná asi ve 4tt…byla jsem hrozně unavena a pořád spala…a to trvá do teď…a taky mám pocit na :poblion:, což je uplně nejhorší :(…a taky mám citlivé prsa… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
24.4.13 15:38

@Telny No doufám, naposledy jsem byla v 5+5 tt a srdíčko ještě nebušilo, teď půjdu 7+0 tt tak už být musí, jinak to bude špatné..
@Luli84 Taky mě bolel strašně podbříšek, celou dobu jsem si myslela, že přijde mrcha, ale nedošla..a trpěla jsem a trpím stále žravostí :D Jím jak otesánek a prsa začala bolet později. Já k Dr. taky chtěla až později, ale byla jsem už 2× kvůli špinění no.. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:40

@Toxocara Neboj se…rozbuší se :)..já byla asi ve 4tt a taky nic nebylo..ale včera už hezky tlouklo.. :srdce:..ale vyděsilo mě, že mám zvýšenou hladinu hormonů štítné žlázy…tak musim na endokrinologii…:( a trošku mám zvýšený cukr… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
24.4.13 15:42

@Telny To už ti dělali i krevní testy? Já ještě u svého gyndaře nebyla..zatím jen pohotovostní doktoři..v pátek jdu teprve ke svému..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:44

@Toxocara Jo jo dělali.. :pocitac:…ani nevím proč, taky sem četla, že se dělají později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soulfly 1
24.4.13 15:45

Můžu se přidat? Testy mi vyšli pozitivní ještě před očekávaným termínem měsíčků, TP mi vychází na 18.12.13 a ležím teď v nemocnici. Akorát se chci podělit o svou zkušenost s odběrem krve na test HCG. Tohle pondělí jsem si u nás ve městě došla jako samoplátce na zjištění hcg v krvi, odpoledne jsem si volala na výsledky do Prahy. Tam mi bylo řečeno, negativní! A zajímavé je, že tady u nás v nemocnici už byly výsledky úplně v pořádku a dnes dopo na utz bylo mimi krásně vidět i se srdíčkem! No užila jsem si nervy. A jinak…tato věc s tou krví a výsledky hcg se mi už staly a to před rokem a opět stejnou laborkou v Praze. :-O :evil:

• Citovat
  • Upravit
17460
24.4.13 15:46

@Telny Tak hlavní je, že ti na to přišli co nejdřív :) Ber to tak, že se aspoň vše podchytí zavčas ;) A čekáš první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17460
24.4.13 15:47
@Soulfly 1 píše:
Můžu se přidat? Testy mi vyšli pozitivní ještě před očekávaným termínem měsíčků, TP mi vychází na 18.12.13 a ležím teď v nemocnici. Akorát se chci podělit o svou zkušenost s odběrem krve na test HCG. Tohle pondělí jsem si u nás ve městě došla jako samoplátce na zjištění hcg v krvi, odpoledne jsem si volala na výsledky do Prahy. Tam mi bylo řečeno, negativní! A zajímavé je, že tady u nás v nemocnici už byly výsledky úplně v pořádku a dnes dopo na utz bylo mimi krásně vidět i se srdíčkem! No užila jsem si nervy. A jinak…tato věc s tou krví a výsledky hcg se mi už staly a to před rokem a opět stejnou laborkou v Praze. :-O :evil:

No to je strašné!! Jak můžou vycházet odlišné výsledky, když už máš na tolik pokročilé těhu se srdíčkem!!! :cert: To je hrůza! Jinak moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
24.4.13 15:48

@Toxocara Jo jo čekám 1 mimuško :hug:…je mi teprve 20… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie