Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám dotaz, dost mě bolí záda a doma máme Relax max a vždy mi pomohl. Je to takový vibrační stroj, a zajímá mě jestli tim nějak nemůžu ublížit mimču. Četla jsem, že v těhu se nesmí na ty vibrační plošiny a tak..Děkuju
Si myslim, že ublížit ne, ale příjemný mu to asi nebude. Když si vezmu jak vyvádí na monitoru
v jakým jsi týdnu?
Já jsem 25tt a ani míč mi moc nepomáhá na ty záda..tak si řikám, že tohle by mohlo pomoci, a ten stroj je i na celulitidu, tak bych to chtěla i na nohy a zadek používat, ale mám strach. Když se to zapne, tak to jsou vibrace jako blázen ![]()
No já myslím, že v těhotenství se všechny tyhle přístroje používat nesmí. Respektive by to tam mělo být napsáno. Manžel dostal od kolegů z práce masážní podložku na sedák do auta a tam je přímo napsáno, že těhotné ženy to používat nesmí.
Nepoužívala bych, jestli je na principu- přiložit na záda a masírovat. I masáže se lecky zakazují. Na záda jsem používala mastičku traumaplant- doporučili mi ji v lékárně, že je z bylinek a docela zabírala. Nebo plavání? ![]()
Raději bych to nepoužívala
Také mě dost bolely záda, chodila jsem na těhotenské cvičení, podle toho, co jsem se tam naučila, jsem cvičila denně půl hoďky i doma a dost to pomohlo
Navíc jsem byla na těhotenské masáži a to bylo úplně nej ![]()
Nene, vibrace nedělají dobrotu. Já měla kvůli vibracím ke konci i zákaz jezdit autem ![]()
Tak já ho radši uklidim zase zpátky do skříně a zajdu do lékárny pro nějákou tu mastičku. Díky holky ![]()
Hej to asi neeee, do toho bych nesla.Ja byla v druhym tehu ve vyrivce, lebedila si, uzivala si kopance male a pak me doktor(se zname, tak jsem se chlubila)zdrbal. Zpetne si uvedomuji, ze male se to teda asi taky nelibilo
..