Extrémně prudké pohyby 38. tt

23
23.4.13 19:52

extrémně prudké pohyby 38tt

Ahoj všem,

jsem v 38tt a již 4 dny je dítě extrémně aktivní. Pohyby jsou extrémně silné, škubání, koulení se z boku na bok, jak kdyby chtěl malý vyskočit. Je to normální? Myslela jsem, že konec těhotenství už nemá tolik místa, ale toto je fakt extrém. Je mi z toho občas i zle, jak kdyby „od žaludku“.
Aktivní je většinu dne, v noci naštěstí spí (nebo to z únavy zaspím já).
není to nějaký signál blížícího se porodu?? :roll: Díky za vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
23.4.13 19:54

Taky to může být nějaký průser, jela bych okamžitě do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
23.4.13 19:56

Při nenormální aktivitě mimina v břiše se může něco dít, radši bych zajela na pohotovost aby tě zkontrolovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
23.4.13 19:56

Porodni asistenka na kurzu rikala, ze v takovem pripade je nejlepsi jet okamzite do porodnice. Diteti neco muze byt, neco je spatne a takhle ti to muze davat najevo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.4.13 19:58

@Galatea já Ti bohužel neporadím, protože ke konci se fakt hýbal spíš míň, na druhou stranu, když už se rozhodl se hýbat věděla jsem o tom, jak byl už velký tak to byly dardy… Třeba to jen víc vnímáš? :think: ¨

Já už ke konci pak ani nespala, když se přetočil - hýbal hlavou a tak byla jsem vzhůru :).

Jako jinak jakákoliv extrémní změna může být znak blížícího se porodu - můžu Ti s jistotou říct, že nejpozději za měsíc porodíš ;).

Ne kdyby se Ti cokoliv nezdálo vůbec se neboj a zajeť k Dr. oni ti udělají monitor a budeš hned vědět. Od toho jsou tam. A lepší párkrát zbytečně než pak pozdě.

Na druhou stranu - nevím zda víc pohybů něčemu vadí. Spíš je špatně, když pohyby necítíš. To bys měla mazat do porodky. A neboj se porod nepříhlídneš. I když bude rychlý, jednou si všimneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.4.13 19:58

Taky bych na nic nečekala a jela, radši mít jistotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
23.4.13 20:00

Vidíš tak holky píší, že i víc pohybů… tak si zítra zajeď do té porodnice, určitě to nic nebude, ale ať jsi v klidu a ať ti drobka zkouknou. Uvidíš taky jaké to bude ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.4.13 20:05

Malá sebou takhle strašně šila jeden celý večer, pak byl den klid a další den ráno mi praskla voda. Nevím, možná to byly přípravy na porod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.4.13 20:05

Díky, zítra mám shodou okolností brzo ráno monitoring, tak zjistím co a jak. Spíš mě jde o to, zda to u někoho nebyl signál blížícího se porodu, že chce dítě ven (nemám zkušenost).. třeba se ještě snaží otočit, ale nejde mu to, je stále koncem pánevním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
23.4.13 20:07

@Galatea Třeba se fakt otáčí. :) Přeju, ať se mu to podaří a všechno dobře dopadne! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bara 1
23.4.13 20:10

No já jsem sice jen 32tt, ale mimi mám taky hyperaktivní a malí je menší než má být a musím brát hroznový cukr a z toho je divoká ale až tak moc, že jsem se tehdy už rozbrečela bolestí jak kopala do žeber asi dvě hodiny. Nejíš třeba hodně sladkého nebo colu nebo tak? :kytka: Držím palečky, snad je miminko v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
490
23.4.13 20:17

Ahoj, urcite jed do porodnice at te zkontroluji. Me se to same stalo ted v unoru. Byla jsem zacatk 36.tydne a malej se hrozne skubal. Na monitoru zjistili, ze mu vypadava srdicko, takze okamzity vyvolani. Nastesti vse dopadlo dobre a malej je zdravej. Porad si ale rikam co kdybych tam nesla, co by se stalo… Takze za me na nic necekej a jed!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
23.4.13 20:19

No, to otáčení je taky možné, moje kamarádka je 37.tt, do 36.tt bylo mimi taky pořád KP a DR jí řekla, že kdyby se ještě přece jenom otočilo, tak to rozhodně bude cítit a nejspíš to bude i bolet. Nicméně kontrola u doktora to jistí a sama budeš klidnější, když budeš vědět, na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.4.13 20:21

@KaataH to je strašnej scénář, jak ty pohyby u tebe vypadaly, z ničeho nic? Já to mám takto asi 4 dny, akorát se to stupňuje.. Když chodím, tak se uklidní, ale když sedím, tak se šíleně mele, jak kdyby se mi břichem valil míček sem a tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
23.4.13 20:23

Já bych nečekala na zítřek a sjela pro jistotu hned. Prudké pohyby, které se objeví náhle můžou značit, že je s mimčem něco v nepořádku, omotaná šňůra a tak…nechci strašit, ale taky může být do zítra pozdě.
Radši jedna hodinová projížďka do porodnice, než splakat nad vejdělkem.
A že já nejsem žádnej plašan, spoustu těhotných mezi kamarádkami i zde na netu sem kolikrát uklidňovala, ať neblázní, ale v tomhle případě bych vyrazila ještě teď večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí