Extrémně prudké pohyby 38. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21848
23.4.13 20:25

@Galatea Já bych možná ani nečekala do zítřka… Jako v tomhle být radši plaša… :nevim: Fakt v tomhle neriskuj, navíc pokud to je už čtvrtej den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
23.4.13 20:27

Mne v pôrodnici hovorili, že keď budem cítiť náhlu zmenu pohybov, príliš veľa alebo málo, tak mám mazať na pohotovosť, mne sa malý tak mlel v bruchu keď sa tam pridúšal, chudáčik. Ja by som išla na pohotovosť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.4.13 20:28

@Galatea Jsem teď taky ve 38.týdnu a předevčírem večer se mi malá mlela úplně stejně jak to popisuješ..vypadalo to, jakoby chtěla vyskočit z břicha…teď je dva dny klidnější..na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, zda je v pořádku..napiš potom, jak dopadla kontrola na monitoru jo? Držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 20:29

Přesně jak radí holky.. vůbec bych nečekala a jela radši pro klid duše než si pak škrábat hlavu a vyčítat si něco… :roll: držím palečky at do dobře dopadne a jste oba v pořádku napiš nám jak to dopadlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reyne
23.4.13 20:31

@Galatea nečekala bych a raději plašila. Raději jeď hned

• Citovat
  • Upravit
23
23.4.13 20:32

@Emička13 no, teď se trochu uklidnil. Do zítřka vydržím, po vyšetření dám vědět. je fakt že poslední dny jím dost sladké, neb se učím na zkoušku, tak jestli není aktivní z toho, jak bylo zmíněno v jednom příspěvku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.4.13 20:35

Přesně tak, nečekala bych ani do rána. minimálně bych alespoň zavolala do porodnice a zeptala se, jestli to do plánované kontroly vydrží. Lepší je mít jistotu, než si třeba potom něco vyčítat. Každopádně držím palce, aby bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
23.4.13 20:41

@Galatea Mně taky malá řádí po sladkém..třeba se ti prcek fakt snaží otočit hlavičkou dolů..tak zítra držím palce, ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.4.13 20:44

@Galatea cokoliv mimo běžné a standartní pohyby bych řešila s dr. Oni ti hlavu neutrhnou a ty budeš klidnější. Pokud máš možnost tak skoč do auta a jeď, tfuj, tfuj hodně štěstí, třeba budeš brzy maminka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
23.4.13 20:52

No já myslím, že vše bylo řečeno. Já bych taky jela.. Já teda měla placentu vpředu, malou jsem moc necítila.. Ke konci se ale vyboulovala - zničehonic mi skočilo břicho na jednu nebo na druhou stranu.. Ale rozhodně to netrvalo 4 dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
23.4.13 20:54

@Galatea No hele proste delaly se mi vsude boule po brise, porad se prevaloval a proste hrozne rychle kopal a prislo mi to divny. Tak jsem radsi sla ke gyndarce a ta me poslala do porodky na pozorovani na monitor. A tam cely ten kolotoc zacal. Mas vyhodu uz jsi 38.tyden to uz bude mimco 100% vyvinuty a zraly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
23.4.13 20:55

Ja byt tebou tak jedu na pohotovost ted, opravdu, radsi 10× zbytecne nez jednou pozde. Nechaj si te tam na pozorovani udelaj monitor, zatezovy test a budes klidnejsi. Takhle nikdo do briska nevidi a nevime proc se takto hybe, ale normalni to asi neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
23.4.13 20:59

@Galatea nechci strasit, ale utikej. Nejagresivnejsi pohyby byly to posledni, kdy jsem malou citila. Druhy den bylo pozde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
23.4.13 21:06

Taky bych jela hned!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.13 21:07

Prosím tě opravdu jeď. Mojí příbuzné se taky dítě takto divoce mlelo jeden večer a za dva dny rodila mrtvé, uškrcené dítě. píšu to záměrně takto natvrdo - já taky netrváím mateřství po doktorech, ale tady může jít o život. Náš malý se taky tak vrtěl - jak tu někdo psal, až jsem brečela bolestí. Taky jsem dělala hrdinku, ale zpětně se imyslím, že jsem to měla řešit. malý má epilepsii - dnes myslím, že mohl mít nějakou dechovou nedostatečnost a takto se to na něm podepsalo. zkrátka na Růžovku se podíváš až zítra, te´d jeď. Opravdu, ať si to nevyčítáš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí