Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jaajunkaa @Barunka88 holky děkuju..,odpoledne jsem si udelala jinou znacku test a dušík tam taky byl..sice slabsi, ale co bych hctela z odpoledni moci, ale byl! tak snad zitra to bude lepsi ![]()
@Lucy88 Určitě zítra bude silnější
…já měla taky vždycky odpoledne slabší čárečku…a to i dneska když sem si dělala test a už jsem v skoro na konci 7 týdne ![]()
@jaajunkaa @Telny snad jo..už aby bylo ráno
ale hcg se zvyšuje ob den ne..tak zitra asi nebude o tolik výraznější..ale snad tam bude..zas sem si koupila jiny testy, proste duveruj, ale proveruj ![]()
@Lucy88
určitě bude silnější..já třeba měla 8.4 silnější čárku než dneska…nechápu to ![]()
@Telny to je sice divný, ale asi je to jedno, hlavně, že si už fazoliinu na utz viděla ![]()
no tak uvidíme ráno no
jej už se nmůžu dočkat ![]()
@Lucy88 hcg by se melo a 2 dny zdvojnasobit.Ja ted chodila 3 dny za sebou na krev a rostlo to kazdy den, ve ct jsem mela 1205 a v patek 1917,tak carecka urcite trosku zesili…
@Lucy88 Mímo přišlo tak nějak samo..nebylo to plánované…
…já si už skoro podala přihlášky na vysokou…a přítel pracuje…mi je 20..jemu 19..ale když už se to tak stalo tak samozřejmě mimiska chceme..
je to naše malá fazůlka
…jo a jinak jsem 6+5 a bylo vidět i tlukoucí
![]()
@Lucy88 Mno našim bylo trochu líto, že padá ta škola…
..ale jinak si myslím, že jsou rádi..starají se o mě..kupujou snad na co si vzpomenu…
…a mamča čekala segru v 17..takže mi ani nic moc vyčítat ani nemohla..
@Lucy88 neboj,za chvilku tu bude.Ja se nemuzu dockat uterka a zaroven se bojim, jdu na gyndu a uz by mel byt videt plod