Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Telny tak to máš dobré, že se o tebe starají..:-)to vám asi dost usnadnuje situaci..
Zítra ne mě holky myslete, jdu si pro verdikt, jestli mimčo žije nebo ne…
@jaajunkaa a kdy ty jsi nasla //..?tak to budu na tebe myslet..aby bylo vše v pohodě ![]()
@Telny ale skolu si budes moct dodelat..Me ted taky prislo od zari zarazeni na specializaci..
@Lucy88 tak určitě..bydlíme ještě u našich…máme veliký barak, ale pak by jsme se chtěli stěhovat do nějakého menšího bytu..i když chtěli..no já na vesnici bydlím 20 let a moc se mi do města nechce…
..jinak s tím staráním…přítel pracuje…vydělává, a já taky pracovala, jenže jsem onemocněla se zádama tak jsem na nemocenske…a ted kvuli tehu taky..nemohla bych se vrátit do bývalé práce..
@jaajunkaa Tak já střední školu mám…mám zdravotnické lyceum…ale chybí mi ta vysoká mnu.. ![]()
@Telny je pravda, že i s micem se to da pak dodelat, hur se do toho vraci..ale ted si hlavne uzivej tehu vsemi dousky
at jste vsichni 3 spokojeni ![]()
@Lucy88 Uvidíme co bude
a děkuji…užíváme…i když..ty nevolnosti..
![]()
@Lucy88 nasla jsem neplanovane dusika 11.4.,otehotnela jsem v dobe kdy sme to meli jeste zakazane kvuli me imunite.3.4.jsem bylatna kontrolnich odberech, v nedeli mejlik, ze imunita zlepsena, takze muzem od tohoto mesice a ja ve ct nasla //,bylo to velice vtipne..Takze od te doby chodim stale na nejake odbery, na gynde jsem byla min. stredu, byly videt malinkaty dutinky, jsem na neschopence..A doufam, ze do tretice uz se to povede
@Telny a co si delala za praci? Zdravotnicke lyceum? To ani nevim, ze u nas takova skola je..Ja mam klasickou zdravku
@jaajunkaa Děkuji moc
A tobě taky držím pěstičky, aby to už konečně vyšlo
určitě to bude dobré ![]()
@jaajunkaa to je něco jako gympl..ale bez praxe…jen teorie..takže na pííííp
..a delala jsem neco uplne jineho…na povrchových upravách… ![]()
@Telny aha,fakt jsem netusila, ze neco takoveho je..A kam ses chtela hlasit na vysokou?
Ahoj holky ![]()
Vítám všechny nově příchozí a gratuluji k // ![]()
@Lucy88 čárečka je krásně vidět a zítra bude určitě silnější
já teda testovala až za dva dny ![]()
@Toxocara moooooc držím pěstičky ať je vše v pořádku ![]()
@Telny miminko bude mít mladé rodiče a to je super
škola se dá pak dodělat
i když je to mnouhem těžší
Jinak jsem chtěla jít k dr. až po 20-tém květnu, ale nedá mi to
půjdu cca o 14 dní dřív
moc se těším až tu prdelku uvidím ![]()