Tvrdnutí bříška

50
17.10.10 13:56

Tvrdnutí bříška

Ahoj holky,.Mám takovej problém.Včéra večer jsem si šla lehnout a jen co jsem zalehla mi začlo tvrdnout břicho vždycky chvilku pak to povolilo a takhle dokolečka až do rána párkrát mě to i probudilo takové tahnutí jsem u toho cítila.Dneska ráno jsem vstala a dobrý tak jsem začla uklízet uklidila jsem celej byt a za celou tu dobu nic.Kdyby to bylo opačně kdyby mě to tvrdlo při aktivitě tak bych se nedivila,ale tohodle jsem se docela lekla.Nevíte některá co by to mohlo být a jestli se mám bát??děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
17.10.10 14:03

Ahojky já to mám taky a to vlastně i když jsem v klidu a stejně tak když něco dělám, a jen občas se stane že spíš povolí??? v kolikátém jsi týdnu??? Já jsem měla za to, že je to běžné v těhotenstí…sice teda neporadím, spíš bych taky ráda věděla jak to je… :?: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.10 14:11

Ahojík,no mě překvapilo,že mi tvrdlo když jsem byla v klidu bříško většinou tvrdne při nějaké aktivitě.A ke konci těhu se to stupnuje.Já jsem ve 27tt zítra začínám 28tt takže jsem v 7 měsíci a to je už normálnější to tvrdnutí,ale bříško by moc tvdnout nemělo je to nebezpečné.Jsou to jako vstahy.Mě řekla dr,když začne tvrdnout hnedka lehnout a dát nohy naahoru.A ty jsi v jakým týdnu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.10.10 14:22

Ahoj, zadny stres, ja uz jsem ted v 9 mesici, tak to neresim, ale v od 6 mesice jsem mela problem s tvrdnutim bricha taky.
Pres den to bylo v poho, ale kdyz jsem si lehla, tak se treba jenom stacilo prevalit z jedne strany na druhou a bricho bylo hned jako sutr. Neni to nic divneho, od doktorky jsem dostala magnezko a to jsem brala az do 36 tydne, ted uz mam vysazene a stale nerodim :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.10.10 14:24

No ahoj já jsem třeba teďka v klidu a mám bříško strašně tvrdé, cítím jak se miminko převaluje, a takový zvláštní tlak někdy i nepříjemný ,ale ne zas tak často asi tak 3krát za den,,,,přesně v úterý budu ve 26tt…asi se na to budu muset zeptat v poradně, myslíš že je to nebezpečné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
17.10.10 14:26

Fen.fire: Takže není čeho se bát???? To jsem ráda  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.10.10 14:26

Roni já mám tvdrnutí bříška taky divný,zásadně se mi stáhne a tvrdne při nákupech v Tescu ale jak jdu do penny nebo jinam je to ok tak si říkám mimi prostě nesnáší Tesco no :)…Fak je že tvrdnutí je prostě kdykoli a je jedno jestli uklízíš nebo ležíš,také to mám všelijak,beru dost magnézka protže čekám dvojčátka tak to tvrdnutí je častější nebo co já vím..Určitě o všem informuj doktora třeba právě magnézko tvrdnutí upraví..Držím pěstičky ať je vše stále ok :kytka:

Příspěvek upraven 17.10.10 v 14:28

• Citovat
  • Upravit
50
17.10.10 14:27

Jéé tak to jsi mě uklidnila.Četla jsem,že od sedmého měsíce to je častější a častější.Taky jsem se dověděla,že by to mohlo být poslíčkové,že se děloha připravuje na porod.Tak snad to bude ok.Joa ještě mi u toho malej hrozně řádil je to normální u tvrdnutí??Taky jsem už brala magnézko,ale už jsem ho vysadila tak ho znova si nasadim uvidim jak to bude dnes večer.Doufám,že malej už nechce ven:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.10 14:31

andrejka:tak ted uz jsem klidnejší ;-)to ten můj broučínek nemá rad když ležim na pravim boku asi je to jeho oblíbené místo v bříšku a já ho tam zalehávám tak o sobe dá vždy vědt začne kopat jak blázen dokavad se nepřetočim :-D asi jsem ho včéra hodně naštvala tak mi to takhle oplatil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.10.10 14:35

Teda Roniinko závist největší :-),já čekám dvojčátka a každý chlapeček má svůj bok a na zádech ležet nemůžu takže spím jedině v sedě a to občas bříško začne tvrdnout,ale magnézko pomáhá je to jen občas a sme ok :-)

• Citovat
  • Upravit
141
17.10.10 14:39

Andrejka87: ahojky dvojčátkům gratuluji, je to dvojitý zázrak…Jinak vidíš alespoň, víš kam bys měla chodit nakupovat a kam raději ne :-D …Taky jsem měla za to, že na tom nezaleží…asi se zeptám taky na to magnézko u dokotora… :mavam:

Příspěvek upraven 17.10.10 v 15:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.10 14:52

Tak to nezávidím spát v sedě :-(ale je to krásný čekat hnedka dvojí radost a klučíky to budete mít doma veselo.Můžu se zeptat to je přírodně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrejka87
17.10.10 14:57

:mrgreen: jasně je to přírodně a šlo to raz dva :-) :dance:  :dance:

• Citovat
  • Upravit
8940
17.10.10 15:39
Morenita píše:
Fen.fire: Takže není čeho se bát???? To jsem ráda :potlesk:

Ja myslim ze ne, chce to samozrejme klid a magnezko, ja jsem byla kvuli tomu tvrdnuti na neschopence, ale normalne jsem fungovala, nelezela jsem :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3853
17.10.10 16:57

Já teda nechci nějak strašit ale já byla ve 25tt kvůli tvrdnutí bříška týden v nemocnici a to jsem to ani necítila že mi to bříško tvrdne, přišla na to až doktorka při prohlídce a hned mě poslala do nemocnice kvůli hrozbě přečasného porodu. Tma jsem si poležela týden a dali mi kapačky a magnezko a pak už jsem měla nařízený klidový režim takže jsem většinu dne polehávala a malej se nakonec narodil 38+2.Říkám nechci strašit jen píšu vlastní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí