Tvrdší část děložního čípku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
26.1.22 10:43

Tvrdší část děložního čípku

Ahoj všem,
dva týdny zpět mi volala gynekoložka s tím, že mám nález ASC-US. Ať neplašim, že to nic být nemusí, že se s tímhle stavem může tělo vypořádat samo a nic se vlastně neděje. Doporučila mi Papilocare, ale že je to jen doplněk a záleží na mně. Koupila jsem a užívám.

Bohužel mě to ale v klidu moc nenechalo a zjistila jsem, že část čípku mám tvrdší než okolí. Čípek jako takový mám měkčí, jak se blíží ovulace, ale u špičky je prostě taková tvrdší malá část. Na gyndě jsem byla před asi třemi týdny a říkám si, že kdyby to viděla doktorka a byl by to problém, tak by to nějak řešila. :nevim:

Samozřejmě si to dávám dohromady s tím nálezem a plaším. Na kontrolu mám jít v květnu, tak přemýšlím, jestli kvůli tomu doktorku volat, nebo prostě pockat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15417
26.1.22 11:16
@marikaol píše:
Ahoj všem,
dva týdny zpět mi volala gynekoložka s tím, že mám nález ASC-US. Ať neplašim, že to nic být nemusí, že se s tímhle stavem může tělo vypořádat samo a nic se vlastně neděje. Doporučila mi Papilocare, ale že je to jen doplněk a záleží na mně. Koupila jsem a užívám.

Bohužel mě to ale v klidu moc nenechalo a zjistila jsem, že část čípku mám tvrdší než okolí. Čípek jako takový mám měkčí, jak se blíží ovulace, ale u špičky je prostě taková tvrdší malá část. Na gyndě jsem byla před asi třemi týdny a říkám si, že kdyby to viděla doktorka a byl by to problém, tak by to nějak řešila. :nevim:

Samozřejmě si to dávám dohromady s tím nálezem a plaším. Na kontrolu mám jít v květnu, tak přemýšlím, jestli kvůli tomu doktorku volat, nebo prostě pockat :roll:

S pohmatovým „nálezem“ na čípku neporadím, sama jsem ho v životě nezkoumala.
Ale pokud plašíš, jsi z toho nervózní, tak neváhej a objednej se k doktorce dřív. Nemá cenu se stresovat a být v nejistotě. A nebo jí zavolej a aspoň se poraď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí