Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš koupit už hotové lahvičky, jsou pohodlnější a hygieničtější
@Pruhovaný_mýval to už vím taky, ale nechce se mi vyhodit 250,– jen tak. Musí to nějak přece jít ![]()
Ahoj, tak to netuším, ale být tebou, tak si ten irigátor raději koupím. Nevím, jestli je to jinak úplně bezpečné, příp., Jestli by to mělo vůbec ten správný efekt, navíc ten irigátor hned po prvním použití nevyhodíš, ale můžeš ho použít klidně 1000×.
Ale možná ti holky poradí nějaký fígl. ![]()
A já bych klidně tu stříkačku na dětský sirup vzala. Samozřejmě předtím pořádně umýt. Ten irigator funguje podobně, jen má na tom výčnělku dírky, kterými se to dostane do všech stran. Prostě bych to stříkla postupně do všech směrů ![]()
@Anonymní píše:
@Pruhovaný_mýval to už vím taky, ale nechce se mi vyhodit 250,– jen tak. Musí to nějak přece jít
Tak metodu zadarmo neporadím. Ještě by ještě mohla posloužit hruška na klistýr, pokud máte doma ![]()
Kup si irigátor, není na jedno použití. Já ho mám snad už 15 let, takže tak velká investice to zase není.
Toho roztoku se dělá snad.litr
..To máš tak velkou stříkačku?.
@Kacenka.k8 nemam na rozdavani a už jen to, že jsem do těch granulí dala 250. Takže dohromady to máš 400 a to je pro mě dost. A sice to vydrží na věky, ale za mých 25 let tohle mám poprvé ![]()
@Kolicek95 půl a udělala bych to samozřejmě někde jinde a pak to vytáhla a dala do mě ![]()
@Anonymní píše:
@Kolicek95 půl a udělala bych to samozřejmě někde jinde a pak to vytáhla a dala do mě
To je naprosto k ničemu, musíš se to najednou vypláchnout celým objemem, jinek se to nedostane tam, kam má.
@Anonymní píše:
@Kacenka.k8 nemam na rozdavani a už jen to, že jsem do těch granulí dala 250. Takže dohromady to máš 400 a to je pro mě dost. A sice to vydrží na věky, ale za mých 25 let tohle mám poprvé
Ano, za svych 25 let to mas poprve.. to bude asi tim, ze jsi jako dite nesexovala, tudiz si zadne breberky tam dole resit nemusela ![]()
Jako strc si tam co chces, treba i tu strikacku,
ale az si budes za mesic kupovat dalsi baleni rosalginu za 250 kc, tak se nediv. Ono ti totiz ta strikacka nepomuze, protoze roztok se nedostane vsude ![]()
Ahoj, dr mi doporučil Rosalgin granule na výplachy, ale zapomněl se zmínit o tom irigáoru
nechce se mi to kupovat, je to už dost peněz. Jde to aplikovat i jinak? Třeba injekce na dávkování co bývá k dětským sirupům?