Přeléčení partnera u kvasinkové infekce

Anonymní
24.1.22 17:31

Přeléčení partnera u kvasinkové infekce

Ahoj holky,

mám asi blbou otázku. Mám mykózu a v lékárně jsem si koupila clotrimazol vaginální tablety. Je třeba přeléčit i partnera, když používáme kondom? Vím, že je třeba ho přeléčit ikdyž nemá žádné příznaky atd. ale platí to i s kondomem? Já bych řekla, že ne, ale raději se ptám. Díky všem :)

Příspěvek upraven 24.01.22 v 18:07

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18619
24.1.22 18:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky,mám asi blbou otázku. Mám mykózu a v lékárně jsem si koupila clotrimazol vaginální tablety. Je třeba přeléčit i partnera, když používáme kondom? Vím, že je třeba ho přeléčit ikdyž nemá žádné příznaky atd. ale platí to i s kondomem? Já bych řekla, že ne, ale raději se ptám. Díky všem :)

No upřímně, radši bych pro nej pořídila ještě krém. Určitě si na nej v průběhu sexu sahá a i na tebe. Holt si ho týden bude mazat, to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
24.1.22 18:53

Ano, koupila bych krém a mazala… Ono to pánovi vadit nebude - jen je potřeba mazat alespoň jednou denně. Všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.22 19:53

Tahle diskuze mi jde do rány, celý den uvažuji, jak je to s tím partnerem. Na kvasinky trpím opakovaně, gynekolog i lékárnice říkali, že on se léčit nemusí, když nic nemá. Při jedné návštěvě dermatologa se na to ptal a tam mu taky bylo řečeno, že nemusí. Ale dobře, řekněme, že jej poprosím o přeléčení, jak to má provést? Partner je obřezaný, to si má mazat žalud nebo celý penis? Nebo se snažit krém dostat i na kraj močové trubice? Jak dlouho, týden? Kolikrát denně? Najela jsem na protikvasinkovou dietu a tak bych byla nerada, aby mi ty kvasinky zase předával. Budu moc ráda, když mi někdo poradí. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
18619
24.1.22 20:08

Mazala bych podle toho jak je na letáku. Řešila jsem kvasinkyza 34 let jen dvakrat takže odborník nejsem, ale hodně jsem četla. Za me bych mazla celého, nikam to cpát nemusí. Nejlépe po koupání před spaním a at to necha chvilku vsaknout než se oblece - jako každý krém. Případně po finálním vycurani před spaním premaznout zalud. Jeho to třeba ani nemusí trápit. Kamosce stacilo si vzít teochu hermelinu a hned měla problem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
18.2.22 20:15

Ahoj holky, trápí vás záněty? Trpíte na svědění a pálení? Máte pocit, že už vás léčba stála majlant a stejně nic nezabírá? Bolí vás to při sexu? Vystřídaly jste několik gynekologů a výsledek žádný? 5 let jsem se trápila se záněty- kvasinky, bakteriální infekce, kombinace a vyzkoušela doslova kde co.. sepsala jsem svoje podněty k vyřešení situace ( i když už to fakt vypadalo, ze je neřešitelná ) a taky konečně po 5 letech zažívám období klidu, bezbolestného sexu a pohody tam dole. Pokud byste měly zájem i vy situaci řešit, napište mi na můj email maminadruhou@seznam.cz, ráda pomůžu i vám. Hezký den, Petu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí