Výtok na kalhotkách

Anonymní
23.1.22 10:04

Výtok na kalhotkách

Dobrý den, je mi 16 let. Jsem stále panna a trpím výtokem z pochvy. Je to taková průhledná “hmota” která když zaschne tak jaksi zbělá. Cítím na kalhotkách neustále vlhko. A zápach z toho taky začíná být nepříjemný. Vážně je to velmi nepříjemné. Nevíte co s tím, prosím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Jolka86
23.1.22 10:05

Používat intimní vložky.

• Citovat
  • Upravit
35669
23.1.22 10:15

Přirozený vytok je normální. Pokud zapacha je to na návštěvu gynekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.1.22 10:33

Se zapáchajícím výtokem na gynekologii,

• Citovat
  • Upravit
4155
23.1.22 12:14

Používej intimky a objednej se na gynekologii. Můžeš mít začínající zánět a s tím není sranda. Pokud máš obavy z návštěvy gynekologie, požádej mamku nebo jinou ženu, které důvěřuješ o doprovod. A ničeho se neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.1.22 21:20

Pokud má bílou, čirou nebo i nažloutlou barvu a zápach není nijak výrazný - neřeš to. Já to tam mám od 13. celý život a je to prý normální. Bohužel se s tím nedá nic dělat. Některé ženy to tak prostě mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
23.1.22 22:33
@Milly2 píše:
Pokud má bílou, čirou nebo i nažloutlou barvu a zápach není nijak výrazný - neřeš to. Já to tam mám od 13. celý život a je to prý normální. Bohužel se s tím nedá nic dělat. Některé ženy to tak prostě mají.

Jak můžeš radit mladé holce, ať to neřeší? To je dost nezodpovědné, nemyslíš?

Zakladatelko, řeš to na gynekologii. Lepší je jít tam zbytečně, než později řešit větší problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
24.1.22 00:31
@Murka píše:
Jak můžeš radit mladé holce, ať to neřeší? To je dost nezodpovědné, nemyslíš?Zakladatelko, řeš to na gynekologii. Lepší je jít tam zbytečně, než později řešit větší problém.

Jde o to, že mám několik let stejný problém jako zakladatelka (podle toho, co doposud napsala). Také jsem byla jako náctiletá vyděšená a kdyby mě někdo naháněl na gynekologii, byla bych vyděšená 100 x víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí