Tvrdý čípek v 32. tt

1125
19.3.12 17:43

Tvrdý čípek v 32 tt

Měla bych otázku, jsem v 34 tt ve 32 tt jsem byla na posledním ultrazvuku a poradně a pan doktor mi při vyšetření řekl, že to mám dole tvrdé, že musím brát víc magnéska alespoň 4 tablety deně. Při ultrazvuku zjistil, že je malá hodně nízko, kvůli tomu ji nemohl ani pořádně změřit. Byla jsem s toho vyděšená a nějak jsem se nestihla zeptat co myslel tím, že to mám dole tvrdé. Myslíte, že myslel čípek? To je špatně že je tvrdý? V těhotenské průkazce nemám ani napsané CS takže névím jestli nám něco hrozí nebo jestli mám být klidná.
Děkuji za radu či názor .......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
19.3.12 18:11

Spíš ti asi zrovna při vyšetření „ztvrdla“ děloha. To není žádná tragedie, pokud břicho tvrdne nebolestivě a čípek se neotvírá, tak není potřeba v podstatě nic :nevim: Děloha musí trénovat na porod. Hlavně se to magnézko musí tak ve 36.tt vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
19.3.12 18:15

To mi doktor neřekl. A z jakého důvodu se musí vysadit? Co se týče tvrdnutí to mi tvrdne furt, ale nebolí to už jsem si zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.3.12 18:18

No aby se právě ta děloha před porpdem měla čas pořádně procvičit, je to sval, jak ten sval pak bude fungovat, tak od toho se bude i odvíjet efektivnost kontrakcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
19.3.12 18:52

NO pokud jde o tvrdý čípek, špatně to neí, ale spíš pokud ti zvednul magnézko, tak ti ztvrdla děloha a to taky není žádná hrůzy.

POkud není mangezko i z jiných důvodů, tak se vysazuje, jak píše Gladys, ale třeba já ho brát musím furt… těhotná, netěhotná , kojící nekojící a taky jsem porodila :) a budu zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
19.3.12 19:05

Tak jestli myslel dělohu, tak to jsem v klidu. Ta mi tvrdne i třikrát do hodiny. Beru to jako normální věc :-D i s Magnéskem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí