Tyčový vysavač - s mopem, či bez - doporučení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
tyčový vysvač-s mopem, či bez?
Zdravím, dotaz, poprvé plánuji koupit tyčový vysavač v ceně kolem 6k, dům, vesměs tvrdá podlaha, akorát v jedné je koberec, chci prostě něco co má „tah“ na koberec, no prostě aby to vysávalo:-), doted klasický sáčkový se snurou, vysává dobře, hodně, ale už tak nějak mě nebaví přenášet ho se snurou:-)
jenomže řeším či s mopem, nebo uplně bez v podstatě ve stedjné cenové hladině,
procítal jsem příspěvky v jiné diskuzi, ale přijde mi, že je to nevybratelné
dá se říct, že otázku typu že jestli a kolik drží bateri mám tak trochu pořešenou, že kdybych koupil ciste tyc vysvac jeden od firmy Eta, tak budu mít i náhradní baterii, ale pak jsem vybral jeste jeden vysvac znacky Rowenta „pouze“ s jednou byterii a druhá tak nějak již ve vyšší ceně se mě nehce kupovat
značku nepreferuji, jde mi o to, jestli ten s mopem má cenu, ano vím, že použít klasický mop je nejelepší, ale nějak mě to táhne k tomu, že je lepší pořídit tu Rowentu s mopem, než Etu bez mopu
ach jo…
kandidáti
Eta bez mopu
https://www.eta.cz/…000/p865283/?…
Rowenta s mopem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám Rowentu s mopem. Už nějaký 4 roky a pořád nepotřebuju vyměnit baterku, maká pořád stejně. Koberec s nízkým vlasem dá na pohodu. Mop jsem ale použila jednou. Nádobka je malá a nějak mi vadí, vytírat jen vodou.
ale já mám doma děti a zvířata. Za mě na plnohodnotný vytírání to fakt není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych volila bez mopu, je to jen takovy sudlani… A z tech dvou krery ma lepsi parametry, kvuli zviratum treba hubici s rotacnim kartacem. Mam jinou etu a jsem spokojena, ale mame jen “zatezove” koberecky nekde, ty to vezme dobre, vyssi vlas je horsi. Je to proste super smetak na podlahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám s mopem a nepoužívám.. je to jen voda a jen ji rozetíráš. Za mě bez mopu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych brala bez mopu, to bude jak u těch robotických vysavacu, jen to rozšmrdlá vsechno.
Ale já mám malý děti neustále na podlaze a k tomu psa, takže by mi samotná voda ani nestačila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@duklak tyčák neporadím, máme na obojí robota a tyčový mop, ale pokud už vysavač s mopem, tak bych si zjistila dvě věci:
- typ hadru (jestli je snadno vyměnitelný)
- cena za náhradní
Protože pokud tím jedním hadrem budeš vytírat celou plochu, moc toho nevytřeš, je potřeba to měnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám raději přednost tomu, když jsou věci oddělené, připadá mi, že tak fungují lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky
Díky za rady, asi pujdu do ty Ety za 5k, čistě vysavač bez mopu, a dokoupím náhradní baterku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
volně
Dva kandidáti Eta za 5k, vs Tesla za 3k, proč je Tesla o tolik levnější? recenze má celkem dobré, požadavk, vysátí bytu, by není nijak extra velky, v jedný mistnosti je koberec, jinak plovoucka, chci něco lehkého, to Tesla splnuje baterka tak akorát, kdyžtak koupím jeste jednu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit