Týden do termínu a jsem úplně uzavřená

24.1.14 13:20

Týden do termínu a jsem úplně uzavřená

Ahojky, je tu nějaká mamina, která měla pár dní do termínu a v poradně jí řekly, že se nic neděje, úplně uzavřená, čípek tuhý a pak třeba do 14ti dnů porodila? ale samovolně, bez vyvolávání. Jsem po císaři, vyvolávat mě nebudou a pokud do 14ti dnů neporodim tak půjdu znova na císaře, což nechci. Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
24.1.14 13:21

Jo, porodila jsem pár hodin na to ve 41+0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65357
24.1.14 13:23

Já byla zavřená ještě na příjmu v porodnici.
Bolesti byly ale jinak nic. No a za 5 hodin byl venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.14 13:24

Klid :hug: :hug: nalez se meni z hodiny na hodinu. Staci par kontrakci a je to jinde, kdyz se nic nedeje je logicke ze mas nezraly nalez. U prvniho jsem ho mela na kazde poradne prakticky. Objednana na vyvolani jsem zacla rodit noc pred tim, rano jsem jela do porodnice ne na vyvolani ale uz k porodu :palec:
Vydrz jsou to nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
24.1.14 13:24

@prvotěhule taky jsem byla po císaři, v den termínu nic, zavřená, nedobytná :mrgreen: po termínu taky, porod se mi začal sám rozjíždět 40+5 a porodila jsem 40+6, 3dny po hamiltonu. Tohle je nicneříkající, můžeš porodit ze dne na den :hug: (ale chápu tvé obavy z druhého císaře, taky jsem na něj za nic na světě nechtěla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 13:30

@Reinka tobě dělali Hamiltna po císaři?, mě řekli že mě nebudou žádným způsobem vyvolávat. a jak dlouho po císaři to bylo, já budu teprve 20 měsíců. A nemám ani žádný poslíčky, který by mohli pomoct, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1533
24.1.14 13:31

Taky myslim, ze se to muze velmi rychle zmenit a nic to neznamena. stejne jako muzes byt trochu otevrena nekolik tydnu pred porodem a nemusi se nic dit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 13:32
@quinny píše:
Klid :hug: :hug: nalez se meni z hodiny na hodinu. Staci par kontrakci a je to jinde, kdyz se nic nedeje je logicke ze mas nezraly nalez. U prvniho jsem ho mela na kazde poradne prakticky. Objednana na vyvolani jsem zacla rodit noc pred tim, rano jsem jela do porodnice ne na vyvolani ale uz k porodu :palec:
Vydrz jsou to nervy :hug:

jé, kéž by to taky tak dopadlo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
24.1.14 13:32

Mně ve středu řekli, že to na porod nevypadá, zavřená, mrně vysoko, začali strašit vyvoláváním, neb mrňous mocně přibýval a v pátek ráno byl šmudla na světě. I porodník se divil :-) takže to prostě nic neznamená, porodit můžeš velmi brzy. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
24.1.14 13:33

V úterý úplně uzavřená, nic se nechystá, 39+0. A v pátek v šest ráno to začlo, ve dvě odpo příjem, to už jsem lezla div ne po stropě, na příjmu mi řekli naprosto uzavřená, nic se nechystá, ještě můžete jít rýt zahradu… V 16 hodin (dvě hodiny po příjmu, kdy mě nechtěli ani nechat v porodnici) šup voda a o půl deváté byl kluk venku. Takže klídek. Kdybych neměla bolesti, tak jsem mohla jít v pátek na kontrolu a ještě ve dvě hodiny odpo by mě řekl, že se nic neděje a nejsem otevřená ani na milimetr. A za šest a půl hodiny bych byla po porodu, takže klídek, vím, že jsou to nervy, ale neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
24.1.14 13:34

@prvotěhule Hele, já byla dopoledne mírně otevřená (no, ne otevřená, spíš propustný čípek, či jak se tomu říká) - v tomhle stadiu jsem byla měsíc a pak se za ten jeden den změnilo natolik, že jsem k večeru porodila.
Jo a k otevření nepotřebuješ ani žádné poslíčky a dokonce ani kontrakce, moje zkušenost z obou porodů… a sakra rychlých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.14 14:13
@prvotěhule píše:
jé, kéž by to taky tak dopadlo :potlesk:

prala bych ti to :hug: proc byl prvni cisar?

@j.a.n.i1 nj ale takovych stastnych je vas malo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
24.1.14 14:16

@quinny Asi jo, i když teda já osobně znám další dvě 8o a u jedné byl první porod taky vtipný, měli k nám přijde kolem jedné na návštěvu, v 11:30 telefonát, že nedorazí, že jedou do porodnice… a něco před druhou SMS s parametry mimča :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
24.1.14 14:59

@j.a.n.i1 jako ze jste ani jedna nezazila co to je kontrakce jo 8o kde ze bydlis asi nejaka radioaktivni oblast nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 15:11
@quinny píše:
prala bych ti to :hug: proc byl prvni cisar?@j.a.n.i1 nj ale takovych stastnych je vas malo :lol:

Prvni byl pro odtok plodove vody ve 32. tydnu ale syn nam zemrel, hlavne proto nechci cisare, budeme chtit jeste jedno dite a po dvou cisarich nevim jak dlouho by jsme museli cekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí