Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No, vzhledem k tomu, ze v těch začátcích tady dost děvčat ty plastové testy rozebírá, aby to foťák zachytil přes sklicko, tak bych rekla, ze na tyden je to dost slusne.
Uprimne, myslela jsem, ze i po KET trva cca 10 dni, nez se ukaze hladina hcg v moci. Nejsem v tomto kovana, ale kdyby to bylo prirozene, tak ti reknu, ze cekas dvojcata po tydnu
.
Rekla bych, ze slabé to neni urcite…ale asi sama tušíš, ze musi sílit a pak to bude tutovka. Nicméně, tohle vypada, ze se zatím Bubla drzi.
Snad jsem te potěšila, i kdyz ne asi moc erudovaně
![]()
Ne, proc by melo? Proc to testujes uz po tydnu? Jiste z caru vis, ze mas testovat po 14 dnech, tak si dej klidek. Nechapu, co tam chces vykoukat po tejdnu ![]()
@Pajka89 Myslim, ze tohle je zbytecny. Jasne, ze to zkusi, taky bych zkusila. Jestliže byla na KET, uz se asi nějakou dobu snaží a přeje si, aby to vyslo. Nekdo ma nervy, cekat 14 dni, nekdo to nevydrží a zkouší stesti driv.
@Pajka89 Vím, že je to ještě brzy dělat závěry, ale jak píše tiffanny je to na nervovou soustavu, kort když je to 4 ivf a 4 Ket
Spíše mne zajímalo názor ohledně testu
U nás v Caru o testu nemluví, chtějí 28.6 na krev ![]()
@Tiffany1 Moc děkuju za potěšení a názor. Dávali jsme jedno, takže by se muselo rozdvojit na dvojcatka. Ale i to by mělo jedno, hlavně aby bylo vše ok ![]()
@Anonymní píše:
@Pajka89 Vím, že je to ještě brzy dělat závěry, ale jak píše tiffanny je to na nervovou soustavu, kort když je to 4 ivf a 4 KetSpíše mne zajímalo názor ohledně testu
U nás v Caru o testu nemluví, chtějí 28.6 na krev
a píchala sis nějaké hormony ty můžou test ovlivnit ale když uděláš test za 2 dny a čárka bude sílit tak je to na dobré cestě ![]()
Ja testila asi 4den po ET, carka byla, par dni silila a pak zacala slabnout. I tohle riziko timhle brzkym testovanim podstupujeme
nam to teda vyslo hned dalsi KET a tam to sililo normalne. Kazdopadne te uklidnim, ze pozitivnim testem to nekonci. Stejne te ceka dlouha cesta, plna nejistoty a cekani ![]()
Prvni UTZ, srdicko, aby se neco nestali do dalsi kontroly, aby se mimco neprestalo vyvijet (coz se proste do 12tt stat muze), abys uz citila pohyby a mohla se desit, ze jeden den je citis min nez dny jine...... holka, vubec ti to nezavidim. Mas pred sebou 8mesicu strachu o miminko v brisku. Zatni zuby a drz se
ja uz to zazivam po 3ti a je to porad stejny ![]()
@Markéta80 Před 13 dny Ovitrelle. Ten si myslím, že už snad to nebude. ![]()
@1mila2 Držím palce, aby i teď do třetice vše bylo ok
. Vím o čem mluvíš, mám za sebou jedno biomechanické a pak zamkle v 8tt. Věřím, že do třetice to už vyjde. ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta80 Před 13 dny Ovitrelle. Ten si myslím, že už snad to nebude.
to by mělo být už ok, zkus v sobotu ráno a čárka by měla být jasnější ![]()
U me 9 dni po KETu vypadaly testy takhle. Vrchni dr.max, spodni mamatest. Nemyslim si, ze by jsi mela mit carku silnejsi. ![]()
@radka.vos Oproti tomu mama testu je ten modrý peknej chcipak. Kde se šetří tolik na barvivu? ![]()
@Tiffany1 modry je z Dr.Maxe. A oboji je delany ze stejny moci, takze je takovej slabsi, no, pak uz sem pokracovala jen mamatestama. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dnes jsem nevydržela a testila. Přikládám foto..
Nemělo by být silnější?