Spontánní orgasmy po embryotransferu

535
12.6.18 15:56

Spontánní orgasmy po embryotransferu

„Ahoj vám všem dámy :kytka:,
dlouho jsem přemýšlela, zda tohle téma založím, ale po tom, co jsem zjistila, že tyhle "potíže“ má vícero žen, odvážila jsem se.

Chtěla bych zjistit, kolik z vás trápí spontánní orgasmy po IVF (ať už jde o ET či o KET,…)
Jde mi hlavně o toto…Pokud jste orgasmy měly, chtěla bych vědět kdo z vás se dočkal pozitivního testu a těhotenství a kolik z vás se dočkalo neúspěchu. Případně mě také zajímá jestli jste užívaly Utrogestan, Crinone nebo Agolutin. :)
Děkuji Vám za Vaši případnou odvahu to sem napsat, a co víc, pokud se to nebudete stydět zmínit i v centrech., mohlo by nám to do budoucna třeba i pomoci. Píšu nám, protože mě samotnou toto provází. Při prvním IVF jsem je neměla a otěhotněla jsem, i když to nedopadlo dobře, ale to už je o něčem jiném. Při druhém mě orgasmy provázely a bylo neúspěšné a teď procházím třetí IVF a je to tu znovu… Podělte se se mnou, pomůžete mi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
12.6.18 16:08

Já užívala agolutin, jo první orgasmus jsem měla hned v noci po embryotransferu :zed: :zed:. A bylo z toho jen biochemické těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.6.18 16:12

@terinka4444 Ahoj Teri, mockrát díky za odpověď. Já jsem ho teď při třetím IVF měla 6.den po ET, tak snad už to pro případný plod nebude takové drama, ale těžko říct. Škoda, že jsi měla jenom to biochemko…Přeji mnoho úspěchů, pokud se někdy chystáš na další pokus :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.6.18 16:29

@ptacek86 Jé, já už se nechystám, já mám nakonec dvě děti přirozeně. A dvě mi stačí. S čím já spíš měla problém byly záněty po OPU, říkal tedy primář na gynekologii, že je to určitě z toho, a následné mimoděložní, když se přirozeně zadařilo. Prý velmi častá komplikace po cyklech IVF. Hele šestý den si myslím, že už musí být orgasmus jedno, protože to už je embryo prostě uhnízděné a orgasmus by ho neměl ohrozit. Tak ti moc držím palce, ať to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.6.18 16:34

@terinka4444 Tak to moc gratuluju, že se ti/vám nakonec takhle krásně zadařilo… Ty záněty mě ani moc nepřekvapují… Mě stačí jít normálně na preventivku na gyndu a pokaždý to odmarodím… :lol: Jinak já to začínám pomaličku vzdávat, protože od orgasmu se mi začíná objevovat žlutý hlen a to mi vždycky přešlo do krvácení a bylo po všem. Ale špetičku naděje si tam ještě nechám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.6.18 16:46

@ptacek86 držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
12.6.18 16:58

@terinka4444 Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 19:42

Já mela spontanni orgasmus v noci par dni po et a nedopadlo to.

• Citovat
  • Upravit
1547
13.6.18 10:25

Ahoj, ja se taky pridavam. Ja mela taky vzdy po ET i KET. Z ET mam syna, tam si presne nepamatuji, zda to bylo nejak kratce po zavedeni, ale ted po KET, jsem mela ihned v noci. Embryjko se zrejme chytlo, protoze jsem dalsich 18 dni pozitivni test. Po 18ti dnech bohuzel potrat :zed: Take by me dost zajimalo, zda to nemuze byt tim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.6.18 10:31

@petruska131 Děkuju Ti, že ses přidala. Mrzí mě, že jsi měla takhle smutný závěr KET. :( A co jsi užívala na podporu otěhotnění? Utroš nebo něco jiného? Doktorka mi říkala, že by spontánní orgasmy, pokud nejsou příliš časté, neměly vadit. Ale s jistotou to taky nevěděla a uvažuje, že při případném příště, by mi nasadili něco jiného místo toho Utrogestanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.6.18 10:32
@Anonymní píše:
Já mela spontanni orgasmus v noci par dni po et a nedopadlo to.

Děkuju za odpověď… Je mi líto, že ti to nevyšlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.6.18 10:48

@ptacek86 ja mela Estrofem a obden pichala dvojitou davku Agolutinu do svalu. Utrogestan nesmim, jsem alergicka na arasidy a on je s arasidovym olejem. Ale predtim jsem mela jako progesteron Crinone, a po nem jsem je mela taky. Nejmin jich bylo po Agolutinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.6.18 11:08

@petruska131 Děkuju za perfektní vysvětlení :palec: Tak snad se Ti brzy zadaří a ještě jednou moc díky za sdílnost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
13.6.18 11:14

@ptacek86 taky dekuji :) A preji Ti tez hodne stesti :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
13.6.18 11:23

@petruska131 Koukala jsem přes telefon a tam se nezobrazují podpisy, takže teď na počítači vidím, že se snad i přes orgasmy zadařilo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.