Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, 28.1. 2023 jsem mela nechraneny pohlavni styk a byl to druhy den me menstruace. S tim pak prisla normalne menstruace v unoru a ted v breznu taky. Akorat jsem byla pred 2 dny na gynekologii, pricemz mi doktor delal utz a nic nerikal. Bylo by uz videt neco na utz, kdybych byla tehotna? Alespon zvetsenou sliznici bych mela, ne?
vyhráváš klíčenku za nejstupidnější dotaz dne
@stinga píše:
vyhráváš klíčenku za nejstupidnější dotaz dne
Já bych ji poslala i nějakou hodnotnější cenu. Aspoň tašku, deštník nebo tak.
@JancaS84 píše:
Nebo balíček kondomů.
@broskvová zmrzlina píše:
Nebo balíček kondomů.
spíš učebnici biologie - lidské tělo
@JancaS84 píše:
mám nové kolečkové brusle, které mě tlačí ![]()
@stinga píše:
mám nové kolečkové brusle, které mě tlačí
Ježíš to ne, vždyť je těhotná. Co kdyby spadla. ![]()
@Anonymní píše:
Takže by už bylo vidět?
Jelikož by jsi byla skoro v nějakém 11tt týdnu tak ano, určitě by to poznal.
@pikola Dobře, děkuji za odpověď. Já jsem to na internetu pochopila tak, že se to počítá od prvního dne menstruace. Takže jsem to brala jako od února. Už to chápu a děkuji. ![]()
@Anonymní píše:
@pikola Dobře, děkuji za odpověď. Já jsem to na internetu pochopila tak, že se to počítá od prvního dne menstruace. Takže jsem to brala jako od února. Už to chápu a děkuji.
Jo, ale první den menstruace předcházející tomu styku.
@Anonymní píše:
@pikola Dobře, děkuji za odpověď. Já jsem to na internetu pochopila tak, že se to počítá od prvního dne menstruace. Takže jsem to brala jako od února. Už to chápu a děkuji.
Tak kdyby jsi byla těhotná, tak po styku už menstruaci nedostaneš… ![]()
Kdybys měla být matkou, tak to již lékaři uvidí. Měla si přece normální MS. Já bych asi teda nedokázala spát s chlapem během MS ![]()
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, 28.1. 2023 jsem mela nechraneny pohlavni styk a byl to druhy den me menstruace. S tim pak prisla normalne menstruace v unoru a ted v breznu taky. Akorat jsem byla pred 2 dny na gynekologii, pricemz mi doktor delal utz a nic nerikal. Bylo by uz videt neco na utz, kdybych byla tehotna? Alespon zvetsenou sliznici bych mela, ne?